Jump to content


  • karmen1983
    karmen1983

    Η ViewSonic παρουσιάζει τον Ultra-Slim LED προβολέα M2 με ανάλυση 1080p, WiFi, Bluetooth και ηχεία Harman Kardon

    Η ViewSonic Corp., ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει τον πολύ λεπτό SMART LED προβολέα M2. Ο ViewSonic® M2 είναι ένας φωτεινός και ελαφρύς φορητός προβολέας, με native resolution 1080p, δυνατότητες Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και ενσωματωμένα premium διπλά ηχεία Harman Kardon®, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ιδανικό για όσους θέλουν έναν φορητό προβολέα και όσους χρειάζονται ένα ισχυρό, αλλά ταυτόχρονα compact προβολέα για να διαμοιράζονται multimedia περιεχόμενο.

     

    large.514397781_viewsonic-m2-projector-led-bluetooth(2).jpglarge.1057352187_viewsonic-m2-projector-led-bluetooth(3).jpg


    Ο M2 της ViewSonic διαθέτει ασύρματη λειτουργία screen mirroring, η οποία επιτρέπει εύκολη διαμοίραση της οθόνης ενός κινητού τηλεφώνου μέσω του προβολέα. Ο M2 φέρει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία Cinema SuperColor+™ , Rec.709 και υποστήριξη περιεχομένου HDR για λεπτομερή αναπαραγωγή εικόνων, ενώ είναι και 3D-ready.

     

    large.viewsonic-m2-projector-led-bluetooth.jpglarge.1533318352_viewsonic-m2-projector-led-bluetooth(1).jpg


    Καθώς η αγορά φορητών προβολέων συνεχίζει να αναπτύσσεται και οι τεχνολογίες βελτιώνονται, η ViewSonic δημιούργησε το φωτεινό και ελαφρύ, φορητό προβολέα M2.” σημείωση η Mia Shen, Sr. Business Line Manager of Projectors της ViewSonic. “Με native resolution 1080p, 1.200 LED lumens, ενσωματωμένο screen mirroring και δυνατότητα λειτουργίας χωρίς PC, ο M2 είναι αρκετά ευέλικτος για χρήση σε χώρους συσκέψεων ή ακόμα και κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρουσιάσεις Full HD κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ για streaming και παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών.


    Ο M2 LED προβολέας με μια ματιά:


    • Native resolution 1080p (1920x1080)
    • Πηγή φωτός LED με φωτεινότητα 1200 LED lumens, έως και 30.000* ώρες χρήσης 
    • Εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 12 GB και MicroSD card reader για παρουσίαση περιεχομένου 
    • Οι επιλογές συνδεσιμότητας: HDMI 2.0, USB 3.0 και 2.0, USB Type A και C καθώς και Audio Out
    • Δυνατότητες Wi-Fi και Bluetooth, ενσωματωμένη διασύνδεση Smart TV για streaming
    • Ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon 
     

    Δελτίο Τύπου

    Έγινε επεξεργασία από karmen1983


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.