Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Xiaomi ανακοίνωσε τα Redmi 6 και Redmi 6A

    Η Xiaomi ανακοίνωσε τα δύο τελευταία μοντέλα της σειράς Redmi, τα Redmi 6 και 6A. Τα νέα μοντέλα έρχονται μόλις έξι μήνες μετά τα μοντέλα Redmi 5 και 5 Plus και στοχεύουν να προσφέρουν δύο ποιοτικές επιλογές σε αυτούς που ψάχνουν ένα οικονομικό, έως 160 ευρώ, smartphone.

     

    Το Xiaomi Redmi 6 έρχεται με επεξεργαστή Helio P22 της Mediatek, ο οποίος κατασκευάζεται με μέθοδο κατασκευής των 12nm για χαμηλότερη κατανάλωση και ενσωματώνει οκτώ πυρήνες ARM Cortex A53 με συχνότητα έως 2GHz. Η ενσωματωμένη GPU είναι η PowerVR GE8320. Η οθόνη του Redmi 6 έχει διαγώνιο 5,45 ίντσες, ανάλυση 720 x 1440 pixels, αναλογίες 2:1 και panel τύπου IPS. Η συσκευή έχει δύο κάμερες των 12MP και 5MP στην πλάτη, υποστηρίζοντας bokeh και AI beauty. Η μπροστινή κάμερα είναι των 5MP και υποστηρίζει AI αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα της συσκευής. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh.

     

    Το Redmi 6 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Μία με 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικό χώρο στα 125 δολάρια και μία με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικό χώρο στα 156 δολάρια.

     

    Redmi6 -1.jpg

     

     

    Το Redmi 6A είναι μια ακόμα πιο οικονομική πρόταση, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 94 δολάρια. Χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Helio A22 της Mediatek, κατασκευασμένος επίσης στα 12nm, αλλά με τέσσερις πυρήνες ARM Cortex A53 σε συχνότητα έως και 2GHz. Η οθόνη είναι η ίδια, η μπαταρία επίσης, αλλά σε αντίθεση με το Redmi 6, εδώ έχουμε μόνο μία κάμερα στην πλάτη, των 13MP. Η μπροστά κάμερα έχει ανάλυση 5MP και υποστηρίζει το ξεκλείδωμα της συσκευής με αναγνώριση προσώπου. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη με 2GB μνήμης και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

     

    Redmi6Α.jpg

     

    Και στις δύο συσκευές το λειτουργικό είναι το Android Oreo 8.1 με το MIUI V9.5 από πάνω. Οι συσκευές θα ξεκινήσουν να πωλούνται στις 15 Ιουνίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.