Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο Mi Mix 2s με λεπτά bezels και κορυφαία χαρακτηριστικά

    Η Xiaomi ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη έκδοση του Xiaomi Mi Mix 2 που είχε ανακοινώσει πριν 6 μήνες περίπου, το Xiaomi Mi Mix 2s. Η νέα έκδοση έρχεται με ταχύτερο επεξεργαστή, καλύτερες κάμερες και το ίδιο σασί από κεραμικό και μέταλλο. Σχεδιαστικά θυμίζει iPhone X, υιοθετεί επίσης παρόμοιο σύστημα διπλής κάμερας πίσω, δεν υιοθετεί όμως και την εγκοπή στην οθόνη για την μπροστινή κάμερα(notch).

     

    Στην παρουσίασή της η εταιρία εστίασε ιδιαίτερα στις δυνατότητες του νέου Mix 2S στον τομέα της λήψης φωτογραφιών, προχωρώντας και σε συγκρίσεις με το iPhone X της Apple, βγάζοντας προφανώς σε πολλές περιπτώσεις το Mix 2S νικητή. Το σύστημα των δύο καμερών στην πλάτη  της συσκευής, συνδυάζει μία ευρείας γωνίας κάμερα των 12MP και μία κάμερα των 12MP με τηλεφακό, με αισθητήρες Sony IMX363 και 1.4μm pixels. Το Mix 2S ενσωματώνει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας τεσσάρων αξόνων, dual-pixel auto-focus καθώς και κατάλληλο hardware για μείωση του θορύβου στις φωτογραφίες. Διαθέτει και λογισμικό τεχνικής νοημοσύνης για αυτόματη αναγνώριση την σκηνής. Υποστηρίζει επίσης slow motion και super slow motion λήψεις, αλλά και Portrait mode. Το Mix 2S βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης του DxOMark με 101 πόντους σκορ για την φωτογραφία.

     

    mix-2s_01.jpg

     

    mix-2s_02.jpg

     

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε το κορυφαίο Snapdragon 845 επεξεργαστή της Qualcomm, 6GB ή 8GB μνήμη, 64GB ή 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi. Είναι η πρώτη συσκευή της Xiaomi με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και μάλιστα η Xiaomi ανακοίνωσε και το δικό της wireless charging pad, με τιμή περίπου στα 15 δολάρια. Υποστηρίζεται επίσης Quick Charge 3.0, με την μπαταρία να έχει χωρητικότητα 3400mAh. Η οθόνη διαθέτει ιδιαίτερα λεπτά περιθώρια(bezels), είναι διαστάσεως 5,99 ίντσες, τύπου IPS LCD και ανάλυσης 2160 x 1080 pixels.

     

    Η έκδοση με τα 6GB μνήμης και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου κοστολογείται περίπου στα 525 δολάρια, αυτή με τα 6GB μνήμης και 128GB αποθηκευτικού χώρου, στα 575 δολάρια περίπου, ενώ αυτή με τα 8GB μνήμης, τα 256GB αποθηκευτικού χώρου και τον ασύρματο φορτιστή, στα 640 δολάρια περίπου. Οι πωλήσεις του ξεκινάνε στις αρχές Απριλίου.

     

    Xiaomi Mi Mix 2s -2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.