Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Xigmatek διαθέτει το Nebula C σε νέα χρώματα

    .
    Το Nebula C πρόκειται ουσιαστικά για ένα κουτί σε σχήμα κύβου το οποίο δέχεται μητρικές διαστάσεων mini-ITX. Υπάρχει αρκετός χώρος για να μπει σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 80 χιλιοστά, δύο θύρες επέκτασης το οποίο επιτρέπει την τοποθέτηση dual slot κάρτας γραφικών με μήκος έως και 230 χιλιοστά, χώρος εσωτερικά για δύο μέσα αποθήκευσης των 3,5'' και ένα των 2,5'', ATX τροφοδοτικό και ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών πίσω. Για την εισαγωγή αέρα το κουτί διαθέτει αεραγωγούς στο κάτω μέρος του. Επιπλέον διαθέτει υποδοχές για ήχο και δύο USB 3.0.

     

    Οι διαστάσεις του είναι 260 x 260 x 305 χιλιοστά, το βάρος του λίγο πάνω από 3,5 κιλά και το υλικό κατασκευής του σκελετού του είναι SECC χάλυβας. Τα εξωτερικό του είναι από γυαλιστερό ABS υλικό που δείχνει να είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί η Apple και η Nokia σε κάποια από τα κινητά τους.

     


    Xigmatek Nebula C 94a


    Xigmatek Nebula C fp13


    Xigmatek Nebula C fp12


    Xigmatek Nebula C fp09


    Xigmatek Nebula C fp21


    Xigmatek Nebula C fp19


    Xigmatek Nebula C fp02


    Xigmatek Nebula C fp06


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.