Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Yahoo απενεργοποιεί την διαδικασία προώθησης λογαριασμού

    Η Yahoo είναι συνεχώς στους τίτλους των ειδήσεων το τελευταίο διάστημα και δυστυχώς για την εταιρία, όχι για καλούς λόγους. Έτσι είχαμε την επιβεβαίωση πρόσφατα από την εταιρία ότι 500 εκατομμύρια λογαριασμοί της παραβιάστηκαν το 2014, αλλά και αναφορές ότι η εταιρία είχε κατασκευάσει ειδικό λογισμικό πέρσι, με σκοπό να ελέγχει το περιεχόμενο όλων των emails των χρηστών της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, για λογαριασμό των Αμερικάνικων υπηρεσιών ασφαλείας. Στα παραπάνω ήρθε να προστεθεί και η απαίτηση της Verizon να μειωθεί το τίμημα που συμφωνήθηκε να καταβάλει για την αγορά της Yahoo κατά 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

     

    Αυτό το τελευταίο είναι ίσως ο λόγος που η Yahoo ξανά γίνεται πρώτο θέμα. Αυτή τη φορά έχουμε το  Associated Press να αναφέρει ότι η Yahoo απενεργοποίησε την δυνατότητα προώθησης των μηνυμάτων στις αρχές Οκτωβρίου, που σημαίνει ότι οι χρήστες πλέον δεν θα μπορούν να ανακατευθύνουν τα mails που φτάνουν στους λογαριασμούς τους στην Yahoo, προς άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η κίνηση αυτή της εταιρίας επηρεάζει μόνο όσους ενεργοποίησαν την προώθηση μηνυμάτων μέσα στον Οκτώβριο. Όσοι την είχαν ενεργοποιήσει πιο πριν, δεν επηρεάζονται. Η εταιρία από την μεριά της ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία αυτή είναι "υπό ανάπτυξη" με στόχο την βελτίωσή της, αλλά δεδομένου ότι πρόκειται για μια απλή και στάνταρ υπηρεσία, η οποία προσφέρεται από όλους τους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πολλοί δεν πείθονται.

     

    Quote

    We’re working to get auto-forward back up and running as soon as possible because we know how useful it can be to our users. The feature was temporary disabled as part of previously planned maintenance to improve its functionality between a user’s various accounts. Users can expect an update to the auto-forward functionality soon. In the meantime, we continue to support multiple account management.

     

    Επιπλέον, σύμφωνα με το  TechCrunch, οι πελάτες της British telecoms, η οποία χρησιμοποιεί την Yahoo για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει, διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία προώθησης μηνυμάτων, αλλά και ούτε να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους. Όποιος δοκίμαζε κάτι τέτοιο, λάμβανε το μήνυμα “Sorry the delete feature is currently unavailable. This feature will become available by the end of September". 

     

    Πολλοί θεωρούν ότι οι παραπάνω κινήσεις της Yahoo έχουν ως στόχο να δυσκολέψουν την παύση χρήσης των υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της και επιπλέον να αποτρέψουν την μείωση της βάσης των χρηστών της εξαιτίας των τελευταίων αποκαλύψεων, κάτι που θα οδηγούσε την Verizon να απαιτήσει ακόμα εντονότερα μείωση του τιμήματος που συμφωνήθηκε.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.