Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η ZTE ανακοίνωσε το Blade S7

    Ο διάδοχος του Blade S6 έχει τώρα καλύτερα υλικά κατασκευής και χαρακτηριστικά. Αντίθετα με το Blade S6, το S7 έχει αλουμινένιο σκελετό.

     

    Η ZTE δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητά του και την τιμή του αλλά κάποιοι Κινέζοι πωλητές δέχονται προπαραγγελίες με τιμές που κυμαίνονται γύρω στα 280 δολάρια. Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα : Lemon Green, Rose Gold, Diamond White και Space Gray.

     


    Zte blade S7 smartphone techvalue 1

     


    Το Blade S7 έχει οθόνη 5" με ανάλυση 1080p η οποία προστατεύεται από 2.5D Gorilla Glass και έχει λόγο κάλυψης οθόνης σε σχέση με το σώμα στα 72.1% .Το παραλληλόγραμμο home button είναι επίσης και αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων

     

    Εσωτερικά βρίσκουμε έναν επεξεργαστή Snapdragon 615, 3 GB μνήμης RAM, και μέχρι 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, δύο κάμερες στα 13 megapixel και θα τρέχει το λειτουργικό της ZTE MiFavor 3.2 UI, το οποίο είναι βασισμένο στο Android 5.1.1 Lollipop.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.