Jump to content


  • SirMomus
    SirMomus

    Η ZTE παρουσιάζει το νέο Axon Mini Smartphone

    Το ZTE Axon Mini είναι μια μικρότερη έκδοση του ZTE Axon, με unibody κατασκευασμένο από την Boeing 787 με κράμα αλουμινίου-τιτανίου ποιότητας αεροσκαφών. Το σώμα στεγάζει μια 1080p οθόνη AMOLED 2.5D 5.2 ιντσών, που τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 616 SoC octa-core και GPU Adreno 405, σε συνδυασμό με 3 GB RAM, 32 GB επεκτάσιμης αποθήκευσης, 13-megapixel φωτογραφική μηχανή πίσω και μπροστινή κάμερα 8-megapixel, καθώς και μια μπαταρία 2.800 mAh.
    Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ZTE, JD.com, και σε μεγάλους εμπόρους λιανικής κατά τους προσεχείς μήνες. Θα φθάσει και σε άλλες αγορές όπως το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Ινδία, την Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Τουρκία, την Ισπανία και την Ιταλία.

     

    Τρεις επιλογές χρωμάτων είναι διαθέσιμες, το Ion Gold στα 379$, ενώ το Chromium Silver και η παραλλαγή Rose Gold θα κοστίζουν 399$. Φήμες δείχνουν ότι θα υπάρξει "μίνι Premium" που θα κοστίσει 439$, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές ή άλλες λεπτομέρειες.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.