Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Ιδού οι συσκευασίες των νέων επεξεργαστών Alder Lake της Intel!

    Προς το παρόν φαίνεται ότι κανείς από τους επεξεργαστές της σειράς Core i9/i7/i5 K και KF, που θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο, θα συνοδεύεται από ψύκτρα. Ενώ η ναυαρχίδα της σειράς Intel Alder Lake θα διαθέτει ένα μοναδικό σχέδιο συσκευασίας, η υπόλοιπη σειρά θα χρησιμοποιεί μια τυποποιημένη συσκευασία που έχουμε ήδη δει με την προηγούμενη σειρά.

     

    Η συσκευασία Core i9-12900K διαθέτει μια απεικόνιση γκοφρέτας πυριτίου. Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματική γκοφρέτα πυριτίου, αλλά είναι ένα μοναδικό και εντυπωσιακό σχέδιο που θα ανταγωνιστεί τον κυβικό σχεδιασμό συσκευασίας της σειράς Ryzen της AMD.

     

    large.Intel-Core-i9-12900K-Box-2-768x572.jpglarge.Intel-Core-i9-12900K-Box-1-768x572.jpg

     

    Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, δεν υπάρχει η συσκευασία της σειράς Core i3 ακόμα. Μάλλον επιβεβαιώνονται οι φήμες που ανέφεραν ότι οι χαμηλότερων προδιαγραφών επεξεργαστές Alder Lake θα παρουσιαστούν αρκετά αργότερα.

     

    large.Intel-12th-Gen-Core-Alder-Lake-packaging-1600x653.jpg

     

    Η Intel είναι έτοιμη να ανακοινώσει τους Alder Lake-S στις 28 Οκτωβρίου. Την ίδια μέρα, θα επιτρέπεται στους λιανοπωλητές να δεχτούν προπαραγγελίες για τη νέα σειρά, αλλά το προϊόν δεν θα αποσταλεί μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, που είναι και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς.

     

    large.Selection_001.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.