Jump to content



  • yanni
    yanni

    Και επισήμως η Apple πούλησε 1 δισεκατομμύριο iPhones

    Το iPhone της Apple είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα στην αγορά, ένα προϊόν που κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο. Αυτό ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του ο CEO της Apple, Tim Cook και έχει τους αριθμούς να στηρίξουν την άποψή του αυτή. Εχτές η Apple ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο σε πωλήσεις συσκευών iPhone.

     

    Το νέο αυτό ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Cook κατά την διάρκεια μια σύσκεψης που είχε με το προσωπικό του, με τον ίδιο τον Cook να θεωρεί ότι πλέον πολύς κόσμος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το πασίγνωστο smartphone της Apple.

     

    Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε το 2007 και από τότε έχουν υπάρξει εννιά γενιές, η κάθε μία με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Το iPhone πλέον έχει εξελιχθεί στο πιο σημαντικό προϊόν της Apple, το προϊόν στο οποίο η εταιρία οφείλει μεγάλο μέρος από τα τεράστια έσοδά της. Αν και οι πωλήσεις συσκευών iPhone τα δύο τελευταία τρίμηνα έχουν πέσει, δεν παύουν να παραμένουν υψηλές, ενώ του χρόνου η εταιρία θα γιορτάσει τα 10 χρόνια της συσκευής, με πολλούς να αναμένουν το iPhone του 2017 να είναι ένα ιδιαίτερα πρωτοποριακό και αναβαθμισμένο μοντέλο, στα πλαίσια του εορτασμού αυτού.

     

    billionth-iphone.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.