Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Και η Dell ετοιμάζει το δικό της AIO PC

    Τα συστήματα All-in-one είναι μαζί μας εδώ και πολύ καιρό και το iMac της Apple ήταν το καλύτερο του είδους, μια που δεν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός, μέχρι πρόσφατα που η Microsoft κυκλοφόρησε τη δική της έκδοση, το Surface Studio.

     

    Εκτός από τη Microsoft, και άλλες εταιρίες ανυπομονούν να μπουν σε αυτήν την αγορά με πρώτη και καλύτερη τη Dell. Στο συνέδριο Adobe Max, η Dell, τάραξε τα νερά, παρουσιάζοντας ένα AIO με οριζόντια οθόνη σχεδίασης, αντί για πληκτρολόγιο και μία συσκευή που έμοιαζε πάρα πολύ με το Surface Dial της Microsoft.

     

     

    H Dell έκανε την ακόλουθη δήλωση :

     

    "Στην αρχή του Adobe MAX, η Dell ενθουσίασε το κοινό με μία πρώτη ματιά του δικού της  smart desk concept σε δράση, με καινοτόμες λειτουργίες και εντυπωσιακές δυνατότητες για όλους του δημιουργούς. Μία πλήρως λειτουργική οθόνη αφής σε οριζόντια θέση, σχεδιασμένη να λειτουργεί σε μία πληθώρα συστημάτων, παρέχει ένα καθηλωτικό χώρο εργασίας για δημιουργία αλλά την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο μέσω του στυλού και της αφής. Η συσκευή αυτή ανήκει σε μία νέα κατηγορία συσκευών ειδικά σχεδιασμένες για δημιουργούς και δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στην αγορά σήμερα. Αρχικά υπήρχε σαν όραμα από το 2014  και είμαστε ενθουσιασμένοι αφού πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα στη CES 2017".
     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.