Jump to content



  • TheLab
    TheLab

    Καλοκαιρινή προσφορά: Αποκτήστε τα Windows 10 δωρεάν σε πακέτο με το Office – δικά σας τα Windows 10 από τα 9€

    Αναβαθμιστείτε τώρα στα Windows 10 με γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα Windows 10 στον υπολογιστή σας, χάνετε πολλά, οπότε αναβαθμίστε σήμερα.

     

    Tώρα είναι η ώρα να εξοικονομήσετε χρόνο και τα χρήματα, αγοράζοντας κάποιο από τα κλειδιά ενεργοποίησης των Windows 10 από τις Hot Summer Deal 2020 του KeysWorlds.com για εσάς.

     

    Αν περιμένατε μειώσεις τιμών, έχουμε καλά νέα για εσάς!

    Τώρα αγοράζοντας κάποιες από τις σειρές του Office στο Keysworlds.com, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και τα Windows 10 ΔΩΡΕΑΝ. Θα έχετε και ειδική έκπτωση 50% στο λογισμικό της Microsoft, όπως το Office 2019, το Office 2016 κ.λπ.

     

    Χρειάζεστε μόνο τα Windows 10; Δεν πειράζει κανένα πρόβλημα, καθώς υπάρχει επίσης έκπτωση 35% για το λειτουργικό σύστημα των Windows.

     

    Πρόκειται όμως για προσφορές περιορισμένου χρόνου που θα ισχύουν μόνο για μία εβδομάδα!  Έτσι, εάν σκοπεύατε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας, δεν θα θέλατε να χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία.

     

    Αγοράστε 1 προϊόν και αποκτήστε ένα επιπλέον δωρεάν!

    Αυτή είναι μια προσφορά που δεν θα πρέπει να χάσετε. Σε αυτήν την προσφορά, μπορείτε να αγοράσετε το MS Office (2016/2019) ή το MS Office 365 Pro Plus σε τεράστια έκπτωση και επίσης να αποκτήσετε τα Windows 10 (Home / Professional) ΔΩΡΕΑΝ!

     

    Ναι σωστά το διαβάσατε.

    Παίρνετε τα Windows 10 Home ή Professional (ανάλογα με την αγορά σας) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !

     

     

    Έκπτωση 50% στο MS Office και στα πακέτα Windows + Office

    Εξασφαλίστε έκπτωση 50% στην αγορά του MS Office ή των πακέτων Windows & Office. Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά μας. Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “OFSI50” για να διεκδικήσετε την έκπτωση 50% στις ήδη μειωμένες τιμές μας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε τα  MS OFFICE ή τα Windows μαζί με τα OFFICE.

     

    Κωδικός κουπονιού : OFSI50

     

    Έκπτωση 35% σε όλα τα MS Office και τα Windows

    Αποκτήστε μια τεράστια έκπτωση 35% σε όλα τα κλειδιά των MS OFFICE & Windows. Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση, απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “KWLE38” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (Check Out). Μόνο που θα πρέπει να προλάβετε προτού εξαντληθεί η χρήση αυτού του κουπονιού. Με την ευρεία γκάμα των κλειδιών λογισμικού για τα MS Office & Windows OS που διατίθενται, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνατε.

     

    Κωδικός κουπονιού : KWLE38

     

    Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις παραπάνω προσφορές σήμερα, καθώς αυτές οι μεγάλες εκπτώσεις σε κλειδιά προϊόντων δεν θα είναι για πάντα διαθέσιμες. Γι ‘αυτό αποκτήστε το δικό σας αριθμό-κλειδί για το προϊόν που σας ενδιαφέρει σήμερα.

     

    KeysWorlds MID YEAR SALE 2020

    Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας, και αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι, φροντίστε να μην χάσετε αυτήν την προσφορά το συντομότερο πριν τελειώσει. Θυμηθείτε ότι αυτές είναι οι προσφορές γίνονται μία φορά το χρόνο και μην περιμένετε λοιπόν, και αγοράστε το λογισμικό που έχετε επιλέξει σήμερα.

     

    Χρειάζεστε βοήθεια; Έχετε ερωτήματα;

    Η ομάδα υποστήριξης του KeysWorlds.com είναι εδώ για εσάς πριν ή μετά την παραγγελία. Εάν χρειάζεστε βοήθεια κατά την παραγγελία ή έχετε προβλήματα με την υπάρχουσα παραγγελία σας, απλώς στείλτε μας ένα email στο support@keysworlds.com και θα το φροντίσουμε. Παραγγείλετε από εμάς σήμερα για να ζήσετε τις εκπληκτικά χαμηλότερες τιμές, τις ειδικές προσφορές και την εξυπηρέτηση πελατών παγκόσμιας κλάσης.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.