Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Κορυφαία εταιρία σε πωλήσεις στην Κίνα η Huawei, ξεπερνάει την Xiaomi

    Η Huawei έχει γίνει η κυρίαρχη εταιρεία smartphones στην Κίνα. Για πρώτη φορά, η Huawei έχει τοποθετηθεί πάνω από την Xiaomi, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Canalys. Η έκθεση Ε3 του 2015, λέει πως η Huawei παρουσίασε αύξηση 81% με την πάροδο του χρόνου στις πωλήσεις, επιτρέποντάς της να βγει στην κορυφή.
    Η πλήρης έκθεση πωλήσεων δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και δεν ξέρουμε πώς πήγαν εταιρείες όπως η Samsung και η Apple στην κινεζική αγορά, κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

     

    24333-aaf91db7_310_207.jpg

     

    Η ανάπτυξη της Huawei συνοδευόταν από δυσκολίες για την Xiaomi. Η δεύτερη είχε στόχο να πουλήσει 100 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα μέσα στο χρόνο αλλά έπρεπε να αρκεστεί σε 80 εκατομμύρια.

     

    H Xiaomi αποδίδει τουλάχιστον μερικά από τα αποτελέσματα της, για το εν λόγω τρίτο τρίμηνο, στο χρονοδιάγραμμά της. Ούτε το Redmi Note 2 ούτε το Mi 4c είχαν αρκετό χρόνο για να επηρεάσουν τις πωλήσεις της Xiaomi.

     

    24333-5c7a4d61_945_556.jpg


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.