Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Κυκλοφορεί το Call of Duty Warzone: F2P battle royale, 150 παίκτες, 80GB download

    H Activision επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Call of Duty Warzone battle royale και το κυκλοφορεί σήμερα, 10 Μαρτίου, ως free-to-play download σε όλες τις πλατφόρμες!

     

     

    To Wartzone είναι το μεγαλύτερο project που έχει υλοποιήσει ποτέ η Activision. Πρόκειται για ένα battle royale παιχνίδι με δυνατότητα συμμετοχής 150 παικτών ανά session που θα μπορούν να κερδίσουν διακριτικά στοιχεία διαφοροποίησης. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει πλήρες cross-play μεταξύ κονσολών και PC, κάτι που θα επιτρέπει τους παίκτες του F2P να παίζουν απευθείας με τους κατόχους του Modern Warfare. To Warzone θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 10 Μαρτίου και ώρα 8 π.μ. PST για τους κατόχους του Modern Warfare και 12 τα μεσάνυχτα για όλους τους άλλους.

     

    Το Warzone έρχεται σε δυο εκδοχές: Ένα ξεχωριστό download και ένα mode που προστίθεται στο ήδη εγκατεστημένο MW. Δεν θα χρειάζεται, δηλαδή, κάποιος να αγοράσει το MW για να παίξει το Warzone. Σε αυτή την περίπτωση, το download θα είναι 80-100GB, ενώ για τους κατόχους του MW θα είναι 18-22GB.

     

    Τα στοιχεία που δίνονται από την Activision είναι τα ακόλουθα:

     

    • F2P version is 80-100GB, unlocks on March 10 at 12PM PST
    • MW version is 15-22GB, goes live March 10 at 8AM PST
    • 150 players
    • 50 x 3-team squads
    • Cross-play between PC and consoles
    • Unified progression
    • Creeping gas shrinks map over time
    • Plunder mode is all about collecting cash by defeating enemies and completing mini-objective Contracts
    • 5 vehicles including helicopters and ATVs
    • In-game stations will sell Killstreaks, Redeploy Tokens to bring back fallen teammates, Self-Revive Kits, and more

     

    large.71110_46_call-of-duty-warzone-f2p-battle-royale-is-up-to-100gb_full.jpg   large.71110_47_call-of-duty-warzone-f2p-battle-royale-is-up-to-100gb_full.jpg

     

    To battle royale θα είναι squad-based στο ξεκίνημα της λειτουργίας του παιχνιδιού. 50 ομάδες των τριών παικτών θα μάχονται σε μια δοκιμασία τύχης, ικανοτήτων και διαχείρισης πόρων για τη νίκη.

     

    Η πίστα του Warzone ονομάζεται "Verdansk" και διαθέτει πάνω από 300 σημεία ενδιαφέροντος. Υπάρχει, επίσης, ένας μηχανισμός "ring of fire" που σιγά σιγά κλείνει και περιορίζει τις περιοχές του χάρτη, ωθώντας τους παίκτες να πλησιάσουν όλο και πιο κοντά μεταξύ τους, μέχρι την τελική επικράτηση κάποιας ομάδας.

     

    Το Warzone θα διαθέτει -στην αρχή- ένα μοναδικό mode που ονομάζεται "Plunder". To Plunder επικεντρώνεται στη συγκέντρωση χρημάτων από τους παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να εξερευνούν τον χάρτη για λάφυρα, να κερδίζουν χρήματα νικώντας τους αντιπάλους και να ολοκληρώνουν συγκεκριμένους στόχους που θα ανατίθενται. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα είναι οι ίδιοι στόχοι για τα χρήματα που θα διαθέτουν, καθώς οι αντίπαλοι θα προσπαθούν να ολοκληρώνουν συμβόλαια. Πρόκειται για μία χωρίς τέλος μάχη που θα μετατρέπει το παιχνίδι σε όσο πιο χαοτικό γίνεται, πριν ανακηρυχθεί η νικήτρια ομάδα.

     

    Τα οχήματα που θα είναι διαθέσιμα είναι τα εξής:

     

    • ATV - two seater, provides minimal protection, good at offroading, fast.
    • Tactical Rover - four seater, provides minimal protection, solidly fast, solid at off-roading.
    • SUV - four seater, provides good protection, medium speed, not ideal for off-roading.
    • Cargo Truck - holds the squad plus equipment, excellent protection, not for off-roading, slowest.
    • Helicopter - four seater, decent coverage, flies.

     

    large.71110_45_call-of-duty-warzone-f2p-battle-royale-is-up-to-100gb_full.jpg   large.71110_48_call-of-duty-warzone-f2p-battle-royale-is-up-to-100gb_full.jpg

     

    Το cross-play θα συνοδεύεται από το ενοποιημένο σύστημα προόδου της Activision, το οποίο μεταφέρει την πρόοδο του παίκτη από και προς τα F2P Warzone και MW multiplayer. Οτιδήποτε κερδίζουν οι παίκτες, achievements, unlocks κτλ. αποθηκεύονται στο cloud και είναι προσβάσιμα ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που κάποιος παίζει το παιχνίδι.

     

    large.71110_44_call-of-duty-warzone-f2p-battle-royale-is-up-to-100gb_full.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.