Jump to content



  • yanni
    yanni

    Κυκλοφόρησε η έκδοση 5.1 του LibreOffice

    .
    Το LibreOffice είναι μία δωρεάν και open source σουίτα γραφείου, η οποία χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες, αλλά και μεγάλους οργανισμούς. Η νέα έκδοση 5.1 έχει υποστεί αρκετές αλλαγές στο user interface της με στόχο να προσφέρει στους χρήστες πιο γρήγορη και βολική πρόσβαση στα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα χαρακτηριστικά των εφαρμογών της σουίτας, με βάση και τις προτιμήσεις των ίδιων των χρηστών της σουίτας.

     

    Βελτίωση υπάρχει και στην υποστήριξη proprietary τύπων αρχείων, ενώ έχουν προστεθεί και νέα φίλτρα για Apple Keynote 6, Microsoft Write και αρχεία Gnumeric. Επιπλέον έχουν προστεθεί νέες δυνατότητες για την επεξεργασία λογιστικών φύλλων, διαλειτουργικότητα με υπολογιστικά φύλλα OOXML και βελτιωμένη συμβατότητα με τα αρχεία ODF 1.2.

     

    Τέλος, το νέο LibreOffice 5.1 επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει FTP, SharePoint, OneDrive, WebDAV, ή Google Drive πηγές και να ανοίξει, επεξεργαστεί και να σώσει αρχεία τα οποία βρίσκονται σε απομακρυσμένους υπολογιστές μέσα από την ίδια την σουίτα.

     


    libreoffice 5.1 features


    libreoffice 5.1

     


    Περισσότερες πληροφορίες για τις βελτιώσεις της έκδοσης 5.1 μπορείτε να βρείτε εδώ: LibreOffice 5.1 New Features (PDF)

     


     

     

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.