Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του GPU-Z

    Η έκδοση 0.8.2. έχει αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις, όπως υποστήριξη νέων καρτών και επιδιορθώσεις κάποιων προβλημάτων που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις. Το γραφικό περιβάλλον έχει ανανεωθεί και έχει προστεθεί η επιλογή "Lookup" η οποία ανατρέχει στη βάση δεδομένων του TechPowerUP για να βρει την κάρτα γραφικών σας. Η εφαρμογή σας πληροφορεί επίσης για το αν οι οδηγοί σας έχουν υπογραφή WHQL. Επίσης ενημερώθηκαν και τα λογότυπα των διαφόρων εταιριών.

     

    Ανάμεσα στις κάρτες γραφικών που αναγνωρίζει η εφαρμογή είναι οι NVIDIA GeForce TITAN-X, GTX 980M, GTX 970M, GGTX 965M, GTX 845M, GTX 760 Ti OEM, GTX 660 (960 shaders), GT 705, GT 720, GT 745M, NVS 310, και Grid για την Nvidia και AMD Radeon R9 255, FirePro W7100, HD 8370D, AMD R9 M280X, και R9 M295X για την AMD. Επίσης αναγνωρίζει και τις ενσωματωμένες κάρτες όπως αυτή στον Intel "Broadwell" επεξεργαστή. Επίσης ανανεώθηκαν τα χαρακτηριστικά για την GeForce GTX 970

     

    Ένας μεγάλος αριθμός από bugs διορθώθηκαν, βελτιώθηκε η σταθερότητα του προγράμματος και το GPU-Z επίσημα πια υποστηρίζει τα Windows 10. Εφαρμόστηκε ένας νέος τρόπος να ανασύρονται οι πληροφορίες από τα BIOS των καρτών Νvidia στα Windows 8 και πάνω ώστε να μην κολλάει το σύστημα.

     

    Το GPU-Z μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Υπάρχει επίσης και μία έκδοση του προγράμματος με γραφικό περιβάλλον και χρώματα που ταιριάζει στη σειρά ASUS ROG.

     


    2462


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.