Jump to content


  • yanni
    yanni

    Μείνετε συνδεδεμένοι όπου και αν βρίσκεστε με το νέο Samsung Galaxy Watch

    Η Samsung Electronics ανακοίνωσε, εκτός από το νέο Galaxy Note9 και το νέο Samsung Galaxy Watch. Όπως μας ενημερώνει η εταιρία, το Galaxy Watch ήρθε για να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος Galaxy της Samsung, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τη συνδεσιμότητα LTE, τις δυνατότητες ευεξίας που το χαρακτηρίζουν, καθώς και το διαχρονικό, εξατομικευμένο του σχεδιασμό. Το Galaxy Watch βοηθά τους χρήστες να επιτύχουν ακόμα περισσότερα με τις νέες δυνατότητες παρακολούθησης του άγχους και του ύπνου, προσφέροντας παράλληλα και μια συλλογή πιο δυναμικών στυλ, συμπεριλαμβανομένων τριών νέων καντράν ρολογιών σε αποχρώσεις Silver, Midnight Black και Rose Gold, συνοδευόμενα από λουράκια, τα οποία μπορεί να εξατομικεύσει ο κάθε χρήστης, επιλέγοντας τις χρωματικές αποχρώσεις που ο ίδιος επιθυμεί.

     

    Πιο αναλυτικά τα παραπάνω περιγράφονται στο παρακάτω δελτίο τύπου

     

    galaxy-watch_silver_black_rosegold_m.jpg

     

    Μείνετε συνδεδεμένοι όπου και αν βρίσκεστε με το νέο Samsung Galaxy Watch

    Με συνδεσιμότητα LTE, δυνατότητες ευεξίας και σχεδιασμό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής του χρήστη

     

    Αθήνα – 09 Αυγούστου 2018 - Η Samsung Electronics ανακοίνωσε χθες το νέο Samsung Galaxy Watch. Το Galaxy Watch ήρθε για να προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος Galaxy της Samsung, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τη συνδεσιμότητα LTE, τις δυνατότητες ευεξίας που το χαρακτηρίζουν, καθώς και το διαχρονικό, εξατομικευμένο του σχεδιασμό. Το Galaxy Watch βοηθά τους χρήστες να επιτύχουν ακόμα περισσότερα με τις νέες δυνατότητες παρακολούθησης του άγχους και του ύπνου, προσφέροντας παράλληλα και μια συλλογή πιο δυναμικών στυλ, συμπεριλαμβανομένων τριών νέων καντράν ρολογιών σε αποχρώσεις Silver, Midnight Black και Rose Gold, συνοδευόμενα από λουράκια, τα οποία μπορεί να εξατομικεύσει ο κάθε χρήστης, επιλέγοντας τις χρωματικές αποχρώσεις που ο ίδιος επιθυμεί.

    "Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την πρωτοπόρο κληρονομιά της σειράς Galaxy στις wearables συσκευές μας", δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος IT & Mobile Communications της Samsung Electronics. "Το νέο Galaxy Watch σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε όποιο τρόπο ζωής ακολουθεί ο εκάστοτε καταναλωτής, ικανοποιώντας ανάγκες, όπως η πιο μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας που τον βοηθά να παραμένει συνδεδεμένος για περισσότερο, καθώς και η καλύτερη παρακολούθηση της φυσικής του κατάστασης που βοηθά τους χρήστες να κατακτούν τους στόχους τους – παρέχοντας εμπειρίες συνδεσιμότητας, προσβάσιμες από τον καρπό του χεριού τους".

     

    Μείνετε συνδεδεμένοι – όπου και να σας οδηγήσει η ημέρα

    Η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Galaxy Watch, η οποία αγγίζει τις 80+ ώρες[1], εξαλείφει την ανάγκη για καθημερινή φόρτιση και βοηθά τους καταναλωτές να συνεχίσουν την πολυάσχολη εβδομάδα τους. Χάρη στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η αποδέσμευση από το smartphone τους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, ενώ η τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας LTE του Galaxy Watch σε 30+ παρόχους και 15+ χώρες προσφέρει στους χρήστες μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία σε όλες τις συσκευές μέσω μηνυμάτων, κλήσεων, χαρτογράφησης και μουσικής. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν την ημέρα τους με πρωινή και βραδινή ενημέρωση μέσω του κινητού τους, ώστε έχουν πλήρη εικόνα όλων όσων χρειάζεται να θυμούνται, του καιρού, αλλά και του προγράμματός τους.

     

    Ζήστε μια ισορροπημένη ζωή

    Σχεδιασμένο για έναν καλύτερο τρόπο ζωής, το Galaxy Watch προσφέρει μια ολιστική εμπειρία ευεξίας με μια νέα λειτουργία παρακολούθησης και διαχείρισης άγχους[2], η οποία ανιχνεύει αυτόματα τα υψηλά επίπεδα άγχους και προσφέρει ασκήσεις αναπνοής για να βοηθάει τους χρήστες να παραμένουν ισορροπημένοι και συγκεντρωμένοι. Επιπρόσθετα, μια νέα λειτουργία παρακολούθησης ύπνου [3]καταγράφει όλα τα στάδια ύπνου, συμπεριλαμβανομένων των κύκλων REM, προκειμένου να βοηθάει τους χρήστες να προσαρμόζουν τις συνήθειες του ύπνου τους και να έχουν την ξεκούραση που χρειάζονται, για να αντιμετωπίσουν την ημέρα τους.

    Με τον ύπνο και το άγχος υπό έλεγχο, το Galaxy Watch βοηθάει επίσης τους χρήστες να επιτύχουν άλλους στόχους για την υγεία και την φυσική τους κατάσταση, συμπεριλαμβανόμενης της άθλησης. Το Galaxy Watch περιλαμβάνει 21 νέους τύπους άσκησης σε εσωτερικό χώρο, διαθέτοντας συνολικά 39 είδη άθλησης, που επιτρέπουν στους χρήστες να εξατομικεύσουν και να γεμίσουν με ενέργεια την καθημερινότητά τους. Επειδή η ισορροπημένη διατροφή είναι εξίσου σημαντική με την άθληση, το Galaxy Watch το κάνει πιο εύκολο από ποτέ, με την έξυπνη λειτουργία καταμέτρησης θερμίδων και εξατομικευμένων ειδοποιήσεων. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να ακολουθούν το πρόγραμμα των γευμάτων τους, χρησιμοποιώντας το Bixby Vision στη συσκευή Galaxy Watch, με τη λήψη μιας φωτογραφίας του κάθε γεύματός τους και τη στιγμιαία καταγραφή των διατροφικών πληροφοριών στην εφαρμογή Samsung Health και στο Galaxy Watch για τη διαχείριση θερμίδων.

     

    Απολαύστε έναν κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό

    Το Galaxy Watch διατίθεται σε περισσότερα μεγέθη και στιλ: σε ασημί χρώμα και διάμετρο 46mm, σε μαύρο ή χρυσό–ροζ με διάμετρο 42mm. Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν το Galaxy Watch ακόμη περισσότερο μέσα από ένα εύρος από οθόνες και λουράκια, όπου συμπεριλαμβάνονται επιλογές από Braloba, έναν κατασκευαστή λουριών υψηλής ποιότητας. Το Galaxy Watch βασίζεται στην κληρονομιά των Samsung smartwatches με το σήμα κατατεθέν στρογγυλό καντράν με περιστρεφόμενο στεφάνι, ενώ παράλληλα υιοθετεί την ψηφιακή αισθητική με τη λειτουργία οθόνης Always On Display και με την βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Για πρώτη φορά, το Galaxy Watch διαθέτει χαρακτηριστικά με ήχους αναλογικού ρολογιού και ειδοποιήσεις ανά ώρα, καθώς και ένα εφέ που προσδίδει βάθος και προβάλλει σκιές, αναδεικνύοντας την κάθε λεπτομέρεια στην πρόσοψη του ρολογιού για μια παραδοσιακή όψη και αίσθηση. Ακόμη, η πιστοποιημένα στρατιωτικού επιπέδου ανθεκτικότητα [4]του Galaxy Watch με το Corning® Gorilla® Glass DX+ και η καινοτόμος προηγμένη ανθεκτικότητα στο νερό με πιστοποίηση για 5 ATM[5] επιτρέπει την χρήση μεγάλης διάρκειας, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

     

    Βιώστε την καλύτερη εμπειρία του Samsung Galaxy Ecosystem

    Το Galaxy Watch φέρνει στους χρήστες όλα τα οφέλη του οικοσυστήματος Galaxy, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη εμπειρία μέσω των εφαρμογών και υπηρεσιών SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Knox, Samsung Pay, Bixby και μέσω συνεργασιών, όπως Spotify και Under Armor[6]. Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση και έλεγχο των συσκευών με το ρολόι Galaxy μέσω SmartThings - όλα στον καρπό του χεριού σας - από το να ανάβετε τα φώτα και την τηλεόραση το πρωί μέχρι να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του δωματίου, πριν κοιμηθείτε. Η Samsung κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διαχείριση της μουσικής και των πολυμέσων στο Galaxy Watch με το Spotify, επιτρέποντας στους χρήστες να ακούν τραγούδια, χωρίς σύνδεση, ή χωρίς τη λειτουργία Spotify Offline[7], διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια των πληροφοριών μέσω του Samsung Knox και το εύκολο ξεκλείδωμα υπολογιστών ή tablet μέσω του Samsung Flow.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Watch, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση Samsung Mobile Press | Samsung Mobile press Official website.

     

    Προδιαγραφές του Galaxy Watch

    Galaxy Watch Specifications

    Model

    Galaxy Watch 46mm Silver

    Galaxy Watch 42mm Midnight Black

    Galaxy Watch 42mm Rose Gold

    Οθόνη

     

     

    1.3” (33mm), Κυκλική  Super AMOLED (360 x 360)

    Full Color Always On Display

    Corning® Gorilla® DX+  

    1.2” (30mm), Κυκλική Super AMOLED (360 x 360)

    Full Color Always On Display

    Corning® Gorilla® DX+

    Μέγεθος

     

     

    46 x 49 x 13

     

     

    63g (χωρίς λουράκι)

     

     

    41.9 x 45.7 x 12.7

     

     

    49g (χωρίς λουράκι)

     

     

    Λουράκι

     

     

    22mm (Interchangeable)

     

     

    Option Color: Onyx Black, Deep Ocean Blue, Basalt Grey

    20mm (Interchangeable)

     

     

    Αποχρώσεις: Onyx Black, Lunar Grey, Terracotta Red, Lime Yellow, Cosmo Purple, Pink Beige, Cloud Grey, Natural Brown

    Μπαταρία

     

     

    472mAh

    270mAh

    AP

    Exynos 9110 Dual core 1.15GHz

    Λειτουργικό Σύστημα

     

     

    Tizen Based Wearable OS 4.0

    Μνήμη

     

     

    LTE: 1.5GB RAM + 4GB Εσωτερική Μνήμη

     

     

    Bluetooth®: 768MB RAM + 4GB Εσωτεική Μνήμη

     

     

    Συνδεσιμότητα

     

     

    3G/LTE, Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass

    Αισθητήρες

     

     

    Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκόπιο, Βαρόμετρο, HRM, Ambient light

     

     

    Φόρτιση

     

     

    Ασύρματη φόρτιση WPC

    Αντοχή

     

     

    5ATM + IP68 / MIL-STD-810G

     

     

    Συμβατότητα

     

     

    Samsung: Android 5.0 ή μεταγενέστερο

     

     

    Other: Android 5.0 ή μεταγενέστερο

     

     

    iPhone 5 and above, iOS 9.0 ή μεταγενέστερο

    ※ Activation feature for Mobile Network of Galaxy watch with Non-Samsung smartphones may not be available in some countries

    * Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες για το προϊόν που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο συμπεριλαμβανομένων, άλλα όχι περιοριζόμενων στα οφέλη, σχεδιασμό, συστατικά, απόδοση, διαθεσιμότητα και δυνατότητες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση ή υποχρέωση.

     

     


    [1] Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή και τη χρήση: Galaxy Watch 46mm (80+ ώρες με τυπική χρήση, μέχρι 168 ώρες με ήπια χρήση) και Galaxy Watch 42mm (45+ ώρες με τυπική χρήση, έως και 120 ώρες με ήπια χρήση). Ο ακριβής χρόνος ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη σύνδεση δικτύου, τα εξαρτήματα, τις ρυθμίσεις, την ισχύ του σήματος, τον θόρυβο και πολλά άλλα στοιχεία.

    [2] Η μετρηθείσα τιμή δεν ενδείκνυται για ιατρική χρήση

    [3] Η μετρηθείσα τιμή δεν ενδείκνυται για ιατρική χρήση

    [4] Το Στρατιωτικό Πρότυπο Ηνωμένων Πολιτειών MIL-STD-810 δίνει έμφαση στην προσαρμογή του περιβαλλοντικού σχεδιασμού του εξοπλισμού και των οριακών δοκιμών σε συγκεκριμένες συνθήκες. MIL-STD-810G: + Υγρασία, Υψόμετρο Αποθήκευσης, Υψόμετρο Λειτουργίας, Βύθιση

    [5] Το Galaxy Watch έχει πιστοποιητικό ISO 22810: 2010 για ρολόγια χειρός για βαθμολογία 5 ATM 50 μέτρων (165 πόδια) υπό καθορισμένες συνθήκες πίεσης, χρόνου, ταχύτητας και θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο συσκευές είναι ασφαλείς να φορεθούν ενώ ο χρήστης περπατά στη βροχή ή στο ντους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες όπως κολύμβηση σε  πισίνα ή στον ωκεανό. Ωστόσο, το Galaxy Watch δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για καταδύσεις, θαλάσσιο σκι ή άλλες δραστηριότητες που συνεπάγονται ξαφνικές μεταβολές θερμοκρασίας, δραστηριότητες υψηλής ταχύτητας νερού ή η βαθιά βύθιση. Ξεπλύνετε με γλυκό νερό και στεγνώστε μετά από τη χρήση σε θαλασσινό νερό.

    [6] Υποστήριξη NFC μόνο. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

    [7] Απαιτεί σύνδεση Spotify Premium (Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.spotify.com)


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.