Jump to content


  • yanni
    yanni

    Μεγάλη πτώση στις πωλήσεις του Apple Watch

    .
    Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της Slice, τις υψηλές προπαραγγελίες ακολούθησε μια περίοδο μέχρι και τις αρχές Ιουνίου με σταθερό αριθμό πωλήσεων. Από εκεί και πέρα η μείωση στις πωλήσεις του Apple Watch και σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα είναι απλά πολύ μεγάλη. Η Apple κατάφερνε να πουλάει περίπου 20 χιλιάδες Apple Watch καθημερινά για την περίοδο από τον Απρίλιο έως και τις αρχές του Ιουνίου. Το νούμερο αυτό όμως γρήγορα έπεσε κάτω από τα 5 χιλιάδες Apple Watch προς το τέλος του Ιουνίου. Αν μάλιστα συγκρίνουμε με τα 200 χιλιάδες Apple Watch της πρώτης βδομάδας παρουσίασης, η πτώση είναι εξαιρετικά μεγάλη.

     

    apple watch sales slide 2015

     

    Επιπλέον σύμφωνα με τα στοιχεία της Slice, τα δύο τρίτα των πωλήσεων έχουν να κάνουν με την οικονομική Sport έκδοση που ξεκινάει από τα $349 δολάρια. Επίσης, έχουν πουληθεί λιγότερα από δύο χιλιάδες Apple Watch της premium έκδοσης στην Αμερική, η τιμή της οποίας ξεκινάει από τα δέκα χιλιάδες δολάρια.

     

    Τα παραπάνω νούμερα είναι ανεπίσημα, δεδομένου ότι η Apple δεν έχει αποκαλύψει επίσημα στοιχεία όσον αφορά τις πωλήσεις του Apple Watch, κάτι που αναμένετε να κάνει στις 21 Ιουλίου όταν και θα ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2015.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.