Jump to content



  • yanni
    yanni

    Μετατρέψτε φωτογραφίες πινάκων σε φύλλα του Excel

    Ανάμεσα στις ανακοινώσεις που έκανε η Microsoft στο Ignite 2018, όπως αυτή για την ενοποιημένη αναζήτηση, περιλαμβάνονται και νέα χαρακτηριστικά για τις εφαρμογές του Office. Μία από αυτές είναι και η "Insert Data from Picture" για την έκδοση του Excel στο Android, η οποία επιτρέπει να φωτογραφίσουμε έναν πίνακα και να μεταφερθούν τα δεδομένα αυτά του πίνακα σε ένα φύλλο Excel.

     

    Η όλη διαδικασία αξιοποιεί μια νέα βελτιωμένη λειτουργία αναγνώρισης εικόνων, η οποία μετατρέπει αυτόματα την εικόνα σε έναν πλήρως επεξεργάσιμο πίνακα στο Excel, εξαλείφοντας την ανάγκη χειροκίνητης εισαγωγής δεδομένων. Η νέα αυτή λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σύντομα στην εφαρμογή Excel για Android, για χρήστες που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Office 365 Insiders.

     

    Image to Excel.gif

     

    Επιπλέον η εταιρία ανακοίνωσε και άλλα νέα χαρακτηριστικά για το Excel τα οποία θα αξιοποιούν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, όπως ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα προσφέρει "έξυπνες προτάσεις και ιδέες" για την ταχύτερη δημιουργία επαγγελματικών εγγράφων και παρουσιάσεων, δυνατότητα κατανόησης από το Excel εννοιών όπως η γεωγραφία και οι μετοχές, δυναμικές συστοιχίες, ταχύτερη αναζήτηση και ταίριασμα. Αναλυτικά για αυτά μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.