Jump to content


  • yanni
    yanni

    Με την βοήθεια τεχνολογιών machine learning, η Google βελτιώνει την ασφάλεια του Gmail

    Η Google συνεχίζει να βελτιώσει την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail, μέσω νέων βελτιώσεων που έχουν στόχο να προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας στους χρήστες της. Οι νέες αυτές βελτιώσεις στον τομέα της ασφάλειας, ανακοινώθηκαν από τον Andy Wen, διευθύνων σύμβουλο προϊόντων του Counter Abuse Technology group της Google.

     

    Η Google αξιοποιεί τα νέα μοντέλα machine learning που έχει αναπτύξει, προκειμένου να μπλοκάρει ύποπτα μηνύματα και ειδικότερα μηνύματα "ηλεκτρονικού ψαρέματος". Και το επιτυγχάνει αυτό με επιτυχία 99,9% σύμφωνα με την ίδια. Η Google θεωρεί αυτό ως ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα, δεδομένου ότι το 50-70% των mails που λαμβάνει το Gmail είναι spam.

     

    Χάρη στις νέες αυτές τεχνολογίες, η Google είναι επίσης σε θέση να αναγνωρίζει πιθανά ύποπτα links και οι χρήστες θα ενημερώνονται για τον κίνδυνο που ενδεχομένως εμπεριέχουν αυτά, με σχετικό μήνυμα. Προειδοποίηση θα λαμβάνουν και υπάλληλοι επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν την G Suit, πριν απαντήσουν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προέρχονται από διεύθυνση εκτός του domain της εταιρίας. Μάλιστα τα συστήματα της Google θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν αν ο παραλήπτης είναι κάποιος με τον οποίο ο χρήστης επικοινωνεί συχνά, ώστε οι προειδοποιήσεις αυτές να μην είναι υπερβολικά συχνές και ενοχλητικές.

     

    5932a5f3a93b0_gmailsecurityimprovements.jpg

     

    Αναλυτικά για αυτές τις νέες βελτιώσεις στο Gmail μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

    Keeping your company data safe with new security updates to Gmail


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.