Jump to content



  • yanni
    yanni

    Μόλις 2'' απόσταση από τον τοίχο χρειάζεται ο νέος 4K προβολέας της LG, για να δείξει εικόνα 90''

    Η LG ανακοίνωσε ένα νέο προβολέα ο οποίος είναι σε θέση να απεικονίσει οθόνη των 90 ιντσών, έχοντας απόσταση από τον τοίχο μόλις 2 ίντσες. Από απόσταση 7 ιντσών, μπορεί να απεικονίσει οθόνη διαγωνίου 120 ιντσών.

     

    Ο νέος αυτός προβολέας είναι το μοντέλο HU85L και ανήκει στην κατηγορία των προβολέων της σειράς CineBeam Laser, ανάλυσης 4Κ, που χρειάζονται πολύ μικρή απόσταση από τον τοίχο προκειμένου προβάλλουν εικόνα, χάρη στην τεχνολογία Ultra Short Throw (UST). Το νέο μοντέλο έρχεται σε συνέχεια του παλιότερου μοντέλου HU80KA το οποίο ήταν σε θέση να απεικονίσει οθόνη 150 ιντσών, οπότε μπορούμε να αναμένουμε αντίστοιχες δυνατότητες και από το νέο μοντέλο. Η ανάλυση του είναι 3840 X 2160 pixels και σύμφωνα με την LG η λάμπα του είναι σε θέση να αποδώσει φωτεινότητα 2500 ANSI lumens. Επίσης, σύμφωνα με την LG, ο νέος προβολέας προσφέρει ευρεία γκάμα χρωμάτων, αν και δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο όσον αφορά αυτό. Όσον αφορά τις εισόδους του προβολέα, σε αυτές περιλαμβάνονται USB, Ethernet και HDMI.

     

    Στα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται keystone 12 θέσεων για την ρύθμιση της εικόνας και αποφυγή των παραμορφώσεων, καθώς και υποστήριξη φωνητικών εντολών χάρη στην ενσωμάτωση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης ThinQ. Ο κάτοχος του προβολέα θα μπορεί μέσω φωνητικών εντολών, για παράδειγμα, να ανοίξει τον προβολέα και να επιλέξει συγκεκριμένο υλικό από το YouTube ή από κάποια βιβλιοθήκη ταινιών.

     

    Η τιμή του αναμένεται να κινείται αρκετά πάνω από τα 2000 δολάρια, με βάση και το ότι ο HU80KA πωλείται κοντά στα 2500 δολάρια. Περισσότερα για τον HU85L αναμένεται να μάθουμε στην CES 2019 τον επόμενο μήνα.

     

    CES_CineBeam_3.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.