Jump to content


  • yanni
    yanni

    Μόνο android στο μέλλον από την Blackberry

    .
    Το μέλλον του Blackberry OS ήταν δυσοίωνο και πριν την ανακοίνωση του Blackberry Priv, του πρώτου Android smartphone της εταιρίας. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόνταν για το μέλλον του λειτουργικού, με την Blackberry απλά να υπόσχεται αναβαθμίσεις ασφαλείας για το Blackberry 10.3 κατά την διάρκεια του 2016, με την αναβάθμιση 10.3.3 να επιτρέπει στο Blackberry 10 να λάβει την πιστοποίηση NIAP. Πέραν αυτών των αναβαθμίσεων στο λειτουργικό, η εταιρία δεν σκοπεύει φέτος να κυκλοφορήσει άλλο κινητό που να χρησιμοποιεί το Blackberry OS, αντίθετα ετοιμάζει μια νέα Android συσκευή.

     


    BlackBerry 10.3

     


    Όλες οι ενδείξεις λοιπόν, δείχνανε ότι η εταιρία θα αφήσει πίσω της το λειτουργικό της, για χάρη του Android της Google. Αυτό επιβεβαιώθηκε πριν λίγες μέρες και με επίσημο τρόπο, μέσω του Damian Tay, ανώτερου διευθυντή της Blackberry για την Ασία και τον Ειρηνικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Damian Tay κατά την παρουσίαση του Priv την προηγούμενη εβδομάδα στην Ινδία, ανέφερε ότι, όσο η εταιρία εργάζεται στο να βελτιώνει την προσφερόμενη ασφάλεια των συσκευών της σε περιβάλλον Android, τόσο λιγότερο δικαιολογείται να προσφέρει δύο διαφορετικές πλατφόρμες. Ο ίδιος βλέπει ότι το μέλλον της εταιρίας βρίσκεται στο Android.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.