Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα έκδοση της Scythe Kabuto υπόσχεται ακόμα καλύτερες επιδόσεις

    Η Ιαπωνική Scythe ανακοίνωσε μία νέα έκδοση της ψύκτρας της Kabuto. Η νέα Kabuto 3 έρχεται με βελτιωμένη σχεδίαση, συνδυασμό διαφορετικής διαμέτρου heat pipes, ενώ η εταιρία έχει φροντίσει ώστε η ψύκτρα να είναι συμβατή και με μνήμης οι οποίες διαθέτουν ψηλές ψύκτρες.

     

    Η νέα Kabuto 3, διαθέτει πέντε συνολικά επινικελωμένα χάλκινα heatpipes, τρία κεντρικά των 8 χιλιοστών και δύο ακόμα των 6 χιλιοστών, τα οποία συνδέονται με την βοήθεια μιας χάλκινης βάσης.  Τον συνδυασμό αυτό η Scythe τον ονομάζει hybrid heatpipe system. Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας είναι ένας Scythe Glide Stream των 120 χιλιοστών, με κωδικό μοντέλου SY1225HB12M-CIP, ο οποίος διαθέτει μικρής διαμέτρου κεντρικό άξονα και νέας βελτιωμένης σχεδίασης πτερύγια. Αυτό επιτρέπει την μείωση του θορύβου κατά την διάρκεια λειτουργίας του. Ο ανεμιστήρας είναι PWM με ρυθμό περιστροφής από 300 έως 1400 στροφές το λεπτό, επιτυγχάνοντας ροή αέρα από 12,93 έως 79,0 CFM, με επίπεδα θορύβου από 4 έως το πολύ 28.0 dB(A).

     

    Vorderansicht.jpg

     

    skythe kabuto 3 -2.jpg

     

    Η σχεδίαση της ψύκτρας είναι τέτοια ώστε, εκτός της συμβατότητας που αναφέρθηκε με τις ψηλές μνήμες, να προσφέρει ψύξη και στα εξαρτήματα που βρίσκονται περιφερειακά του socket του επεξεργαστή. Είναι κατάλληλη για κουτιά μικρών διαστάσεων και συμβατή με Intel LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366 sockets, αλλά και AMD AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2 και FM2+ sockets.

     

    Seitenansicht-3.jpgHeatpipes.jpg

     

    Η Scythe Kabuto 3 με κωδικό μοντέλου SCKBT- 3000 είναι διαθέσιμη από σήμερα με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 38 ευρώ.

     

    Πηγή: Kabuto 3: CPU Kühler, Lüfter, Lüftersteuerung, PC Netzteile von Scythe


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.