Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα έκδοση του Skype desktop client για τα Windows

    Η τελευταία έκδοση του desktop client του Skype, για υπολογιστές με Windows λειτουργικό, είναι πλέον εκτός beta και διαθέσιμη σε όποιον επιθυμεί να την εγκαταστήσει. Η νέα αυτή έκδοση είναι συμβατή με Windows 7, 8 και Windows 10 έκδοση 1511 ή παλαιότερη. Δεν θα μπορεί να εγκατασταθεί στις τελευταίες εκδόσεις των Windows 10 όμως, από την 1607 και νεώτερες, μιας και η Microsoft προωθεί για αυτές τις εκδόσεις και τις μελλοντικές των Windows 10, την αντίστοιχη UWP έκδοση του Skype.

     

    Η σημαντικότερη αλλαγή που έρχεται με τον νέο client του Skype, είναι η δυνατότητα για προσαρμόσιμα θέματα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Έτσι μπορεί να επιλέξει φωτεινό ή σκοτεινό θέμα, αλλά και τους υπόλοιπους χρωματισμούς. Επιπλέον υπάρχουν βελτιώσεις και στο λίστα των συνομιλητών, επιτρέποντας την ταξινόμηση με τρεις διαφορετικούς τρόπους, καθώς και εμφάνισή της σε πλήρη ή πιο μικρών διαστάσεων απεικόνιση. Υπάρχει επίσης και ένα notification panel το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στην έκδοση του Skype για φορητές συσκευές, ενώ έχουν προστεθεί και reactions και @-mentions.

     

    skype-for-windows.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.