Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα θερμοαγώγιμη πάστα για Enthusiasts από την Cooler Master

    .
    Όπως μας πληροφορεί το δελτίο τύπου της εταιρίας,

     

    Η Cooler Master, ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων Η/Υ και περιφερειακών, ανακοίνωσε σήμερα την MasterGel Maker, μια θερμοαγώγιμη πάστα που περιέχει μη λειαντικά nanodiamond σωματίδια με υπερ-υψηλή αγωγιμότητα της τάξης του 11 W/m.k. Το τέλειο ιξώδες επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση του χωρίς να σπάει ή να στεγνώνει.

     


    mastergel maker tube

     


    “Οι Enthusiasts και οι overclockers χρειάζονται ένα προϊόν το οποίο θα μπορεί να συντελέσει τα μέγιστα στις επιδόσεις με την μικρότερη δυνατή ηλεκτρική αγωγιμότητα μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η MasterGel Maker ήρθε να καλύψει αυτή την ανάγκη” είπε ο Ron Classen, Product Manager Of Thermal Line. “Περιέχει λιγότερα πρόσθετα, τα οποία την καθιστούν εξαιρετικά ελαφριά και εύκολη στην εξαπλωσή της, επιτρέποντας στους χρήστες να την εφαρμόσουν χωρίς μεγάλη δυσκολία”
    Υπερ-υψηλή Θερμική Αγωγιμότητα: Κατασκευασμένη για Enthusiasts και Overclockers
    H MasterGel Maker αναπτύχθηκε για χρήστες που χρειάζονται την μέγιστη θερμική αγωγιμότητα για υψηλών επιδόσεων CPUs, GPUs ή ακόμα και Chipsets. Ο χρόνος μη-ωρίμανσης και η αντίσταση στο ηλεκτρικό ρεύμα βοηθάει στην αποφυγή βραχυκυκλωμάτων και παρέχει προστασία και επιδόσεις σε μακροχρόνια βάση. Τα υψηλής τεχνολογίας nanodiamond σωματίδια αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες - κάνουν την πάστα εξαιρετικά ελαφριά και ταυτόχρονα εύκολη στην εξάπλωσή και την αφαίρεσή της - ενώ περιέχουν ιδιότητες που επιβραδύνουν την αυτό-οξείδωση ή την διάβρωση με την πάροδο του χρόνου.

     


    mastergel maker main image


    mastergel maker package back


    MasterGel Maker Specs

     


    Τιμή και Διαθεσιμότητα:

     

    Η MasterGel Maker αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στους retailers στην Ευρώπη μέσα στον Δεκέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή 12.90€.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.