Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα μητρική από την Biostar με Intel Braswell

    .
    Ο Celeron N3150 περιλαμβάνει τέσσερις πυρήνες Airmont στα 1.6GHz με turbo συχνότητα η οποία φτάνει μέχρι τα 2,08GHz. Έχει 2MB cache, 6W TDP και η GPU του διαθέτει 12 EUs(Execution Units). Από εκεί και πέρα, η N3150NH της Biostar μπορεί να δεχτεί έως 8GB DDR3L-1600 ή 16GB DDRL-1066. Διαθέτει HDMI, VGA, Gigabit LAN, USB 3.0, USB 2.0, SATA III, καθώς και μία υποδοχή PCI-E 2.0 x1 για κάρτες επέκτασης.

     

    Biostar N3150NH Top


    Biostar N3150NH ports

     

    Είναι εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας πυκνωτές και κατασκευασμένη να αντέχει στην υγρασία και τον ηλεκτρομαγνητισμό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συστήματα τα οποία θα είναι τοποθετημένα σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει διάφορες αποκλειστικές τεχνολογίες της Biostar, οι οποίες έχουν σκοπό να κάνουν πιο άνετη την ζωή του κατόχου της μητρικής όσον αφορά την διαδικασία του BIOS update ή την χρήση της μητρικής σε περιβάλλον Home Cinema, με το Bio-Remote2 να επιτρέπει τον έλεγχο του συστήματος μέσω μιας Android ή Apple συσκευής. Το Charge Boosting επιτρέπει την ταχύτερη φόρτιση μιας φορητής συσκευής σε σχέση με μια συνήθη USB 2.0 υποδοχή, ενώ η εφαρμογή SmartSpeedLAN τον έλεγχο του δικτύου.

     

    Η μητρική θα διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 69 δολάρια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.