Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα μηχανικά RGB πληκτρολόγια από την Sharkoon

    Η Sharkoon ανακοίνωσε δύο νέα low profile μηχανικά πληκτρολόγια με RGB LED φωτισμό. Τα δύο αυτά πληκτρολόγια αποτελούν ουσιαστικά δύο εκδόσεις του ίδιου πληκτρολογίου, με την μία από αυτές να μην διαθέτει το αριθμητικό πληκτρολόγιο και κάποια επιπλέον multimedia πλήκτρα. Πρόκειται για τα PureWriter RGB και PureWriter TKL RGB(χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο).

     

    Τα νέα PureWriter RGB και την PureWriter TKL RGB έρχονται να προστεθούν στα ήδη διαθέσιμα PureWriter μοντέλα τα οποία δεν διέθετα RGB φωτισμό. Και εδώ η Sharkoon έχει επιλέξει διακόπτες της Kailh, με την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε διακόπτες, με τους κόκκινους διακόπτες να απευθύνονται κυρίως σε όσους παίζουν συχνά παιχνίδια.

     

    PureWriter_TKL_RGB_US_angled.jpg

     

    Ο RGB φωτισμός των πληκτρολογίων προσφέρει την δυνατότητα της ομαλής ρύθμισης της έντασης του φωτισμού, ενώ πέραν των προρυθμισμένων οπτικών εφέ και προφίλ φωτισμού, δίνεται και η δυνατότητα δημιουργίας ενός νέου από τον χρήστη ο οποίος μπορεί κατόπιν να σωθεί ως ένα επιπλέον προφίλ. Όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στο πληκτρολόγιο, καθιστώντας το λογισμικό μη απαραίτητο.

     

    PureWriter_RGB_US_angled.jpg

     

    Στα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται ακόμα τεχνολογία n-key rollover και anti-ghosting πλήκτρα, ενώ το polling rate είναι στα 1000 Hz. Η σύνδεση των πληκτρολογίων με το σύστημα γίνεται μέσω USB καλωδίου, με την Sharkoon να περιλαμβάνει δύο καλώδια στην συσκευασία. Ένα των 50 εκατοστών και ένα των 150 εκατοστών, για χρήση με laptops και desktops αντίστοιχα. Επιπλέον ένας OTG μετατροπέας επιτρέπει την χρήση τους και με Android συσκευές.

     

    Η τιμή του PureWriter RGB είναι 79,90 ευρώ, ενώ αυτή του PureWriter TKL RGB 69,90 ευρώ και είναι και τα δύο άμεσα διαθέσιμα.

     

    PureWriter_TKL_RGB_US_topview.jpg

     

    PureWriter_RGB_GER_topview.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.