Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα οθόνη από την AOC για gaming

    Η AOC ανακοίνωσε μια νέα σειρά οθονών, την σειρά AGON, η οποία απευθύνεται στους gamers. Η πρώτη οθόνη της νέας αυτής σειράς, είναι το μοντέλο AG271QX, το οποίο προσφέρει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, χαμηλό χρόνο απόκρισης, αλλά και Adaptive Sync τεχνολογία, με ιδιαίτερα μεγάλο εύρος λειτουργίας.

     

    Η AG271QX είναι μία οθόνη των 27'', ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, η οποία χρησιμοποιεί υψηλής ταχύτητας TN panel. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως και 144Hz και χρόνο απόκρισης 1ms. Χάρη στην τεχνολογία Adaptive Sync, η οποία έχει εύρος από 30-144Hz, η οθόνη προσφέρει ομαλή κίνηση στα 3D γραφικά, χωρίς tearing ή stuttering.

     

    ag271qx-27-inch-gaming-monitor.jpg

     

    Η οθόνη διαθέτει Low Input Lag mode, με την ενεργοποίηση του οποίου, τα εσωτερικά κυκλώματα post-processing της οθόνης παρακάμπτονται για ακόμα ταχύτερη απόκριση. Επιπλέον υποστηρίζει την τεχνολογία της εταιρίας Shadow Control, η οποία επιτρέπει τον έλεγχο του επιπέδου της αντίθεσης, σε σκοτεινές ή φωτεινές σκηνές, ώστε ο παίκτης να έχει την καλύτερη δυνατή ορατότητα κατά το gaming. Υποστηρίζονται επίσης τεχνολογίες Flicker-Free και Low Blue Light για πιο ξεκούραστη χρήση. Τέλος, ο QuickSwitch Controller επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση της εικόνας της οθόνης.

     

    ag271qx-27-inch-gaming-monitor2.jpg

     

    Η βάση της οθόνης επιτρέπει την ρυθμίσει τους ύψους και την περιστροφή της οθόνης, ενώ η ύπαρξη ενός χερουλιού μεταφοράς επιτρέπει την πιο εύκολη μετακίνηση της οθόνης. Η AOC έχει επιπλέον εφοδιάσει την οθόνη και με ένα headset holder στα πλάγια της οθόνης.

     

    ag271qx-27-inch-gaming-monitor3.jpg

     

    Η AOC κατηγοριοποιεί τις οθόνες AGON στην υψηλή κατηγορία οθονών για gaming. Συνολικά η AOC σκοπεύει να κυκλοφορήσει δέκα μοντέλα της σειράς AGON μέσα στο 2016, τόσο με TN panel, όσο και με IPS, τόσο με FreeSync, όσο και με GSync.  Η AOC AGON AG271QX θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 599 ευρώ.

     

    Πηγή:  AOC Unveils the AGON Series AG271QX 27-Inch Gaming Monitor


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.