Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα, οικονομικά προσιτή, Hero κάμερα από την GoPro

    Η GoPro είχε υποσχεθεί μια νέα οικονομική κάμερα εντός του 2018, κάτι που πραγματοποιεί με την ανακοίνωση της νέας κάμερας Hero. Η νέα κάμερα είναι άμεσα διαθέσιμη στην τιμή των 199,99 δολαρίων (219,99 ευρώ) και αν και μοιάζει με τα μοντέλα Hero 5 και Hero 6, η τιμή της σημαίνει ότι θα έρχεται και με κάποιους περιορισμούς.

     

    Η κύρια διαφορά της νέας Hero, έναντι των ακριβότερων μοντέλων, είναι ότι μπορεί να πραγματοποιήσει λήψεις βίντεο με μέγιστη ανάλυση 1440p και 60 καρέ, ενώ και οι φωτογραφίες έχουν ελαφρά χαμηλότερη ανάλυση στα 10MP. Έχει μόνο μία επιλογή burst shooting, στα 10 καρέ το δευτερόλεπτο και μία μόνο επιλογή one-time lapse στα 0,5 δευτερόλεπτα ανά λήψη.

     

    Έχει οθόνη αφής των 2'', voice control, digital video stabilization και είναι αδιάβροχη σε βάθος έως 9 μέτρα. Έχει τις ίδιες διαστάσεις και σχήμα με τα άλλα μοντέλα, οπότε είναι συμβατή με τα ίδια mounts, ενώ λειτουργεί και με τα ίδια αξεσουάρ που υπάρχουν για τις άλλες Hero. Επίσης επιτρέπει τον συγχρονισμό φωτογραφιών και βίντεο μέσω της εφαρμογής GoPro.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.