Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα προϊόντα για gamers ανακοίνωσε η Kingston στην CES 2017

    Η Kingston ανακοίνωσε πλήθος προϊόντων στην CES 2017 και κάποια από αυτά στοχεύουν στους gamers. Τα προϊόντα αυτά προωθούνται από το HyperX τμήμα της Kingston, που έχει αναλάβει το gaming εξοπλισμό και σε αυτά περιλαμβάνονται πληκτρολόγια, ποντίκι, headset και μνήμες.

     

    Ξεκινώντας από τα πληκτρολόγια, η Kingston ανακοίνωσε το HyperX ALLOY RGB Gaming Keyboard, με RGB LED φωτισμό 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, μεταλλικό σασί, media keys και δυνατότητα ορισμού του χρώματος του κάθε πλήκτρου ξεχωριστά.

     

    586fad8300347-Alloykeyboard.jpg

     

    Επίσης ανακοίνωσε το ALLOY FPS, το οποίο πρόκειται για ένα μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο έρχεται με κόκκινους ή καφέ διακόπτες Cherry MX. Το σασί του είναι μεταλλικό και η σχεδίαση compact ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο πάνω στο γραφείο. Και εδώ έχουμε LED φωτισμό, ενώ το καλώδιο είναι αποσπώμενο για πιο εύκολη μεταφορά του. Μάλιστα η HyperX δίνει δώρο και μια τσάντα μεταφοράς.

     

    Το Pulsefire Gaming Mouse είναι η νέα πρόταση της εταιρίας στα gaming ποντίκια. Διαθέτει οπτικό αισθητήρα και δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 400/800/1600 και 3200 dpi.

     

    HyperX Pulsefire mouse.jpg

     

    Το νέο gaming headset, HyperX Cloud Revolver S, προσφέρει plug-and-play Dolby 7.1 Surround Sound. Ενσωματώνει οδηγούς 50 χιλιοστών, διαθέτει noise cancellation, ενώ η σχεδίασή του είναι τέτοια ώστε να μπορεί να προσφέρει ξεκούραστη ακρόαση. Πιο αναλυτικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω

     

    HyperX Cloud Revolver S.jpg

     

    Headphone
    Driver: Dynamic, 50mm with neodymium magnets
    Type: Circumaural, Closed back
    Frequency response: 12Hz–28,000 Hz
    Impedance: 30 Ω
    Sound pressure level: 100.5dBSPL/mW at 1kHz
    T.H.D.: < 2%
    Input power: Rated 30mW, Maximum 500mW
    Weight: 360g
    Weight with mic: 376g
    Cable length:
            Headset: 1m
            Audio Control Box: 2.2m
            PC extension cable: 2m
    Connection Type:
            Headset: 3.5mm plug (4 pole)
            Audio Control Box: USB
            PC extension cable: 3.5mm stereo and mic plugs

    Microphone
    Element: Electret condenser microphone
    Polar pattern: Bi-directional, Noise-canceling
    Frequency response: 50Hz-18,000 Hz
    Sensitivity: -44dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

     

    Τέλος, η HyperX ανακοίνωσε και την πρώτη της σειρά μνημών υψηλών επιδόσεων DDR4 με LED φωτισμό. Η νέα σειρά φέρει την ονομασία HyperX Predator DDR4 LED και μπορεί να συνδυαστεί με μητρικές οι οποίες διαθέτουν συστήματα LED φωτισμού, όπως τα Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion και MSI Mystic Light Sync.

     

    hyperx-ddr4.jpg

     

    Όσον αφορά διαθεσιμότητα και τις προτεινόμενες τιμές λιανικής τους, το ALLOY RGB θα είναι διαθέσιμο το τρίτο τρίμηνο του 2017, με τιμή ακόμα άγνωστη, το Pulsefire Mouse τον Απρίλιο του 2017 προς $49,99, ALLOY FPS με κόκκινους ή καφέ διακόπτες Cherry MX προς $99,99, εντός του 2017, το Revolver S τον March του 2017 με τιμή $149,99 και τα DDR4 Modules με RGB LED Lighting το τρίτο τρίμηνο του Q3 2017, με ακόμα άγνωστη τιμή.

     

    Τα δύο σχετικά δελτία τύπου βρίσκονται στις παρακάτω διευθύνσεις:

    HyperX Introduces First Gaming Headset with Plug-and-Play Dolby Surround Sound – the HyperX Cloud Revolver S - (January 03)

    HyperX Announces New RGB Gaming Keyboard and Pulsefire Gaming Mouse at CES 2017 - (January 03)


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.