Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά κουτιών από την MetallicGear

    Η MetallicGear της Phanteks, ανακοίνωσε την νέα σειρά κουτιών υπολογιστή NEO, της οποίας τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η κομψότητα, το μινιμαλιστικό στοιχείο και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και την υψηλή ποιότητα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

     

    Η σειρά NEO περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, τα NEO, NEO MICRO, NEO MINI και NEO-G MINI.

     

    Τα NEO και NEO Micro θα διαθέτουν εξωτερικό περίβλημα από αλουμίνιο με τζάμι υψηλής αντοχής και στις δύο πλευρές τους. Το NEO θα υποστηρίξει μητρικές ATX και θα μπορεί να φιλοξενήσει υδρόψυξη των 240 ή 280 χιλιοστών μπροστά. Το NEO Micro θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει μητρικές micro ATX και σύστημα υδρόψυξης μπροστά των 240 χιλιοστών.

     

    MetallicGear NEO case.jpg

    MetallicGear NEO micro case.jpg

     

    Το NEO Mini προορίζεται για συστήματα διαστάσεων ITX, διατηρώντας όμως την δυνατότητα να φιλοξενήσει ένα ATX μεγέθους τροφοδοτικό, σύστημα υδρόψυξης των 240 χιλιοστών πίσω και των 240 ή 280 χιλιοστών στο μπροστινό μέρος του. Το NEO-G MINI έρχεται με γυαλί υψηλής αντοχής και για τα πλαϊνά, αλλά και το μπροστινό πλαίσιο, καθώς και δυνατότητα κατακόρυφης τοποθέτησης της κάρτας γραφικών.

     

    MetallicGear NEO mini case.jpg

    MetallicGear NEO G mini case.jpg

     

    Η σειρά NEO θα διατίθεται με τιμές από 70 έως 100 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του φόρου και θα καλύπτεται με 5 χρόνια εγγύησης. Πιο συγκεκριμένα οι τιμές είναι NEO - €99,90 / £89.99, NEO MICRO - €84,90 / £74.99, NEO MINI - €69,90 / £59.99 και NEO-G MINI - €79,90 / £69.99.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.