Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά τροφοδοτικών, Hydro G, από την FSP Group

    .
    Η εσωτερική σχεδίαση των τροφοδοτικών είναι τέτοια ώστε να βελτιώνεται η ροή του αέρα και γενικότερα η ψύξη των εξαρτημένων, με την κεντρική πλακέτα και την δευτερεύουσα πλακέτα του τροφοδοτικού να συνδέονται με χάλκινες σωλήνες και το μεταλλικό περίβλημα του τροφοδοτικού να λειτουργεί ως ψύκτρα. Αυτή η σχεδίαση βοηθάει το τροφοδοτικό να επιτύχει απόδοση άνω του 90%. Ο ανεμιστήρας των 135 χιλιοστών είναι τύπου FDB και τίθεται σε λειτουργία όταν το τροφοδοτικό έχει άνω του 30% φορτίο και σταματάει όταν το φορτίο πέσει κάτω από το 20%. Αυτό επιτρέπει την απόλυτα αθόρυβη λειτουργία του τροφοδοτικού σε συστήματα που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ενέργεια, όταν δηλαδή δεν τρέχουν κάποια απαιτητική εφαρμογή.

     

    Fsp hydro G Psu Mod


    FSP Hydro G 850W Acoustic Noise Efficiency

     

    Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, των 650W, των 750W και των 850W. Θα είναι διαθέσιμα μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους στις τιμές των £89, £99 και £109 λιρών αντίστοιχα.

     

    Fsp hydro G Psu specifications


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.