Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά τροφοδοτικών Toughpower DPS G Platinum από την Thermaltake

    .
    Πριν δύο εβδομάδες σας είχαμε γράψει για την σειρά Smart DPS-G της Thermaltake η οποία περιελάμβανε μοντέλα από 600W έως και τα 750W. Η νέα σειρά Toughpower DPS-G, δείχνει να είναι το επέκταση εκείνης της σειράς προς τα πάνω, με μεγαλύτερης ισχύος μοντέλα και πιστοποίηση 80 Plus Platinum, αντί για Gold ή Bronze που είχαν τα μοντέλα της σειράς Smart DPS-G.

     

    Thermaltake Toughpower DPS G Platinum 1200W

     

    Και εδώ έχουμε το σύστημα Smart Power Management (SPM) και 32bit μικροεπεξεργαστή που επιτρέπει την παρακολούθηση της κατάστασης του τροφοδοτικού, δίνοντας επιπλέον έλεγχο αυτού στους χρήστες, ακόμα και μέσω της κινητής τους συσκευής μιας και η πλατφόρμα SPM χρησιμοποιεί το cloud στο οποίο ανεβάζει περιοδικά πληροφορίες για την κατάσταση του συστήματος.

     

    Toughpower DPS G internals

     

    H σειρά Toughpower DPS-G είναι πλήρως modular, διαθέτει κορυφαία εξαρτήματα όπως Ιαπωνικούς πυκνωτές και ανεμιστήρα των 140 χιλιοστών.

     

    Thermaltake Toughpower DPS G Platinum 1200W Packaging Parts

     

    Η Thermaltake παρέχει εγγύηση διάρκειας 7 χρόνων για τα τροφοδοτικά της σειράς Toughpower DPS-G. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την διαθεσιμότητά τους, οι προτεινόμενες τιμές λιανικής τους πάντως είναι $179.99, $219.99 και $259.99 για τα μοντέλα των 850W, 1050W και 1200W αντίστοιχα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.