Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά τροφοδοτικών XPredator GM από την AeroCool

    .
    Ειδικότερα η σειρά περιλαμβάνει ένα μοντέλο των 550W ισχύος το οποίο είναι κατάλληλο για χρήση σε συστήματα με μία κάρτα γραφικών, ένα μοντέλο των 650W και ένα μοντέλο των 750W ικανά να τροφοδοτήσουν ένα σύστημα με έως και δύο κάρτες γραφικών και ένα μοντέλο των 1000W το οποίο είναι σε θέση να τροφοδοτήσει ένα σύστημα με τρεις κάρτες γραφικών. Τα τροφοδοτικά ακολουθούν σχεδίαση με μία γραμμή των +12V και φέρουν πιστοποίηση 80 Plus Gold. Είναι συμβατά με τα C6/C7 power-state των τελευταίων επεξεργαστών της Intel, διαθέτουν active PFC και όλα τα αναγκαία κυκλώματα προστασίας. Με εξαίρεση το μοντέλο των 1000W που διαθέτει ανεμιστήρα των 14 εκατοστών, τα άλλα τρία μοντέλα έρχονται με ανεμιστήρα των 12 εκατοστών.

     

    XPredator GM series 3


    XPredator GM series 1


    XPredator GM series 2

     

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες όσον αφορά διαθεσιμότητα και τιμές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του κατασκευαστή εδώ: Xpredator

     

    XPredator GM series 550


    XPredator GM series 650


    XPredator GM series 750


    XPredator GM series 1000


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.