Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά φορητών SSD με USB 3.1 Type C, από την Team Group

    Η Team Group ανακοίνωσε μία νέα σειρά φορητών SSDs, την σειρά PD700. Οι SSDs της σειράς διαθέτουν σύνδεση USB Type C, επιτρέποντάς τους να συνδεθούν και σε σύγχρονες φορητές συσκευές που διαθέτουν μόνο αυτού του τύπου την σύνδεση. Η υποστήριξη μάλιστα USB 3.1(Gen2) εξασφαλίζει μεγάλο bandwidth, επιτρέποντας στους νέους SSDs να επιτύχουν τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις.

     

    Η νέα σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα με χωρητικότητας 240GB, 480Gb  και 960GB. Είναι μικρών διαστάσεων και βάρους, ώστε να μπορεί κάποιος να τα μεταφέρει άνετα σε μία τσέπη ή μία τσάντα. Το σασί τους είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, πιο συγκεκριμένα αλουμίνιο, προσφέροντας αυξημένη προστασία και αντοχή, αλλά και υψηλή αισθητική. Οι επιδόσεις σε ανάγνωση και των τριών μοντέλων είναι η ίδια και φτάνει τα 650MB/sec. Σε εγγραφή η ταχύτητα κυμαίνεται από 350MB/sec έως και 550MB/sec, καθιστώντας την νέα σειρά μια πολύ γρήγορη επιλογή για μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών.

     

    57a9c974e2eba-TeamGroupPD7001.jpg

     

    Τα μοντέλα της σειράς PD700, θα είναι διαθέσιμα τόσο σε ασημί όσο και σε μαύρο χρώμα. Ακόμα όμως δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα είναι διαθέσιμα ή οι τιμές αυτών. Η εγγύηση που παρέχει η Team group είναι 3 χρόνων.

     

    Team Group PD700 2.jpg

     

    pd700_en.jpg

     

    Τέλος, να αναφέρουμε ότι η σειρά PD700 βραβεύτηκε με το 2016 Taiwan Excellence Award.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.