Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά 80 Plus Gold τροφοδοτικών από την BitFenix

    Η BitFenix ανακοίνωσε την νέα της σειρά τροφοδοτικών Formula Gold, η οποία όπως υποδηλώνει και το όνομά της, αποτελείται από τροφοδοτικά τα οποία έχουν λάβει πιστοποίηση 80 Plus Gold. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα με ισχύ από 450W έως 750W, τα οποία θα διατίθενται σε τιμές από 60 λίρες Αγγλίας, έως 83 λίρες Αγγλίας.

     

    Σύμφωνα με την BitFenix τα μοντέλα της νέας σειράς διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλή απόδοση, χάρη στο δύο επιπέδων PCB, τον καθαρό χαλκό που έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στο PCB όσο και στα επίπεδα καλώδια του τροφοδοτικού, αλλά και τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, στα οποία περιλαμβάνονται και Ιαπωνικοί πυκνωτές. Επιπλέον υιοθετούν και σύγχρονα κυκλώματα, όπως LLC resonant Converter και Synchronous Rectification & DC-DC converter. Το αποτέλεσμα είναι τα τροφοδοτικά να προσφέρουν στο σύστημα ιδιαίτερα αξιόπιστες και σταθερές γραμμές ρεύματος. Όσον αφορά τα +12V, η BitFenix έχει επιλέξει σχεδίαση με πολλαπλές γραμμές των +12V, με τα δύο μικρότερα μοντέλα να διαθέτουν τρεις γραμμές και τα δύο μεγαλύτερα να διαθέτουν τέσσερις γραμμές των +12V.

     

    BitFenix Formula Gold internal.jpg

     

    Στον τομέα της προστασίας, τα τροφοδοτικά διαθέτουν και όλα τα απαραίτητα συστήματα αυτοπροστασίας και πιο συγκεκριμένα, Over Current Protection (OCP), Over Voltage Protection (OVP), Under Voltage Protection (UVP), Over Power Protection (OPP), Short Circuit Protection (SCP), Over Temperature Protection (OTP), No Load Operation (NLO) και Surge & Inrush Protection (SIP).

     

    Στον τομέα της ψύξης των τροφοδοτικών και του θορύβου, η BitFenix έχει εφοδιάσει τα τροφοδοτικά με FDB ανεμιστήρα ο οποίος ξεκινάει την λειτουργίας του από τα 3V. Αυτό εξασφαλίζει την αποτελεσματική ψύξη των τροφοδοτικών, με τον χαμηλότερο δυνατό θόρυβο.

     

    BitFenix Formula Gold 2.jpg

     

    Τα τροφοδοτικά της σειράς Formula Gold είναι διαθέσιμα για προ παραγγελία από το OverclockersUK. Καλύπτονται από εγγύηση 5 χρόνων και οι τιμές τους είναι οι εξής:

     

    • BitFenix Formula 80 Plus Gold 750W - £82.99
    • BitFenix Formula 80 Plus Gold 650W - £74.99
    • BitFenix Formula 80 Plus Gold 550W - £66.95
    • BitFenix Formula 80 Plus Gold 450W - £59.99

     

    BitFenix Formula Gold.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.