Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα υδρόψυξη Hydro Series H60 από την Corsair

    Η Corsair ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου μοντέλου στην σειρά υδροψύξεων Hydro Series, του Hydro Series H60. Το νέο μοντέλο είναι σχεδιασμένο για αυτούς που επιλέγουν για πρώτη φορά ένα σύστημα υδροψυξης για τον επεξεργαστή τους, διαθέτει LED φωτισμό και υποστήριξη για τα σύγχρονα sockets των AMD και intel.

     

    Το νέο μοντέλο υιοθετεί τα σύγχρονα χαρακτηριστικά της σειράς Hydro Series. Έτσι η σχεδίαση του είναι αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στα βραβευμένα Hydro Series H150i PRO και H115i PRO, ενώ το καπάκι της αντλίας διαθέτει λευκό LED φωτισμό. Εσωτερικά η θερμική πλάκα είναι βελτιστοποιημένη για γρηγορότερη απαγωγή της θερμότητας, ενώ η αντλία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και χαμηλού θορύβου.

     

    Corsair Hydro Series H60 -3.jpg

     

    Το ψυγείο των 120 χιλιοστών μπορεί να τοποθετηθεί σε σχεδόν οποιαδήποτε θέση για ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών, καθιστώντας το συμβατό με κάθε κουτί της Corsair, ενώ η τοποθέτησή του είναι ιδιαίτερα εύκολη, χωρίς την χρήση εργαλείων. Ο ανεμιστήρας του Hydro Series H60 είναι το μοντέλο CORSAIR SP Series 120mm με υποστήριξη PWM και με ρυθμό περιστροφής μεταξύ 600 και 1700 στροφών το λεπτό.

     

    Στην συσκευασία περιλαμβάνονται brackets για AMD AM4 socket καθώς και για LGA 1151 και LGA 2066 intel sockets.

     

     

    Το μοντέλο Hydro Series H60 είναι άμεσα διαθέσιμο από την Corsair και τους συνεργάτες της. Η τιμή του στο διαδικτυακό κατάστημα της Corsair είναι 84 ευρώ και καλύπτεται από 5 χρόνια εγγύησης.

     

    Corsair Hydro Series H60 -1.jpg

    Corsair Hydro Series H60 -2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.