Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα 40'' FullHD Smart TV από την Xiaomi

    .
    Το panel της Sharp είναι FullHD SDP X-GEN, με Radiant LED backlight και αντίθεση 5000:1. Η τηλεόραση ενσωματώνει ουσιαστικά ένα tablet με SoC MStar 6A908 το οποίο διαθέτει Cortex-A9 quad-core 1.45GHz CPU και Mali-450 MP4 GPU. Έχει 1,5GB μνήμης και 8GB αποθηκευτικού χώρου eMMC flash. Το λειτουργικό είναι το MIUI TV OS, το οποίο βασίζεται στο Android 4.4 KitKat. Η οθόνη διαθέτει dual band WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0 με ανεξάρτητη κεραία και δυνατότητα σύνδεσης με 15 συσκευές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων και Bluetooth remote control, mouse, keyboard, headset, audio. Όσον αφορά τις υποδοχές έχουμε τρεις HDMI 1.4, VGA, AV, αναλογικής TV, USB 2.0, USB 3.0, Ethernet, line out και S/PDIF.

     

    Σύμφωνα με την Xiaomi, η οθόνη είναι σε θέση να αποκωδικοποιήσει πληθώρα από video codecs, συμπεριλαμβανομένου και του 10-bit h265 στα 60fps. Πέραν αυτού υποστηρίζονται και H.264, REAL, MPEG4, RM, MOV, MKV, FLV, AVI, MP4 και TS. Η οθόνη διαθέτει δύο ηχεία δύο δρόμων και δυνατότητες DOLBY, DTS audio decoding.

     

    Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα χρώματα της αγοράς, που συνήθως είναι το μαύρο, το άσπρο ή το ασημί, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει την Mi TV 2 σε χρώματα που θα θυμίζουν tablets. Έτσι ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μπλε, πράσινο, κίτρινο ή κόκκινο. Η οθόνη είναι επιπλέον ιδιαίτερα κομψή και λεπτή, μόλις 14,5 χιλιοστά στο λεπτότερό της σημείο. Όσον αφορά την τιμή της, όπως μας έχει συνηθίσει η Xiaomi θα είναι ιδιαίτερα προσιτή. Θα πωλείται προς 2000 Κινέζικα γουάν, το οποίο μεταφράζεται σε περίπου 295 ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία.

     


    xiaomi Mi Tv 2 40


    xiaomi Mi Tv 2 40 colors


    xiaomi Tv games

     


    Πέραν του νέου μοντέλου των 40'', η Xiaomi διαθέτει και ένα μοντέλο στις 49'' προς 590 ευρό περίπου. Μια σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών των δύο μοντέλων μπορείτε να δείτε εδώ: Comparison between New Mi TV2 40" model and 49" model


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.