Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα FREEZER 33 TR για Ryzen Threadripper από την Arctic

    Η Arctic έρχεται να προστεθεί στον μεγάλο αριθμό κατασκευαστών συστημάτων ψύξης που έχουν ανακοινώσει νέα προϊόντα για τους AMD Ryzen Threadripper, με την νέα της αερόψυκτρα τύπου πύργος, της FREEZER 33 TR. Η FREEZER 33 TR έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους νέους επεξεργαστές της AMD, όπως αναφέρει η Arctic και έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί και από την ίδια την AMD ως κατάλληλη για όλα τα μοντέλα.

     

    Όπως και στην περίπτωση άλλων περιπτώσεων, η νέα FREEZER 33 TR βασίζεται σε ένα ήδη υπάρχον και επιτυχημένο μοντέλο, κατάλληλα τροποποιημένο για τους νέους επεξεργαστές. Εδώ έχουμε μια παραλλαγή του μοντέλου FREEZER 33, με την προσθήκη του "TR" στην ονομασία του προϊόντος να υποδηλώνει ότι το μοντέλο αυτό προορίζεται κυρίως για χρήση με τους νέους Threadripper. Η νέα έκδοση FREEZER 33 TR διαθέτει μεγαλύτερη βάση επαφής και χρησιμοποιεί τον νέο και ιδιαίτερα ισχυρό ανεμιστήρα BioniX F120. Σύμφωνα με την Arctic η FREEZER 33 TR είναι κατάλληλη για TDP έως και 200W, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των Threadripper που έρχονται με TDP από 140-180W. Τα κύρια χαρακτηριστικά της FREEZER 33 TR περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα.

     

    Freezer 33 TR 2.jpg

    Freezer 33 TR specs.jpg

     

    Η FREEZER 33 TR είναι διαθέσιμη σε περιορισμένες ποσότητες μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της Arctic στην τιμή των 47,99 ευρώ.

     

    Freezer 33 TR.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.