Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα GPU water blocks για RTX 2080 Ti και RTX 2080 από την Phanteks

    Η Phanteks ανακοίνωσε δύο νέα water blocks της σειράς Glacier ειδικά για τις νέες RTX 2080 Ti και RTX 2080. Επιπλέον  η εταιρία ανακοίνωσε και νέα Pass-through Fittings(εξαρτήματα διέλευσης) και Ball Valves(σφαιρικές βαλβίδες), με στόχο να καταστήσει πιο εύκολο το στήσιμο μιας υδρόψυξης. 

     

    Τα νέα water blocks φέρουν τις ονομασίες Glacier G2080 και G2080Ti και είναι σχεδιασμένα για τις αντίστοιχες reference RTX κάρτες της Nvidia. Σχεδιαστικά η Phanteks έχει επιλέξει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με τα water blocks να καλύπτουν το σύνολο του PCB. Το μπλοκ νερού έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με νέας σχεδίασης χάλκινο cold plate και βελτιστοποιημένη δρομολόγηση ροής που ψύχει άμεσα τη GPU, την μνήμη και τα VRM (μονάδα ρύθμισης τάσης) για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση και ψύξη. Αυτό επιτρέπει στη GPU να παραμείνει σταθερή ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες ρολογιού ή όταν έχει μεγάλο φόρτο εργασίας. Τα water blocks Glacier G2080 και G2080Ti
    θα είναι διαθέσιμα σε χρωματισμούς, Satin Black και Chrome και με Digital-RGB ή RGB φωτισμό.


    Όσον αφορά τα νέα Pass-through Fittings επιτρέπουν σύμφωνα με την Phanteks ευκολότερα την διασύνδεση μεταξύ διαφορετικών διαμερισμάτων του κουτιού με θηλυκά G1 / 4
    threads και στις δύο πλευρές,ενώ οι νέες Ball Valves καθιστούν πολύ πιο εύκολη την αποστράγγιση του συστήματος για να πραγματοποιήσετε η απαραίτητη συντήρηση.

     

    Η διαθεσιμότητα αναμένεται έως το τέλος Σεπτεμβρίου με τιμές €149,90/ £132.99 για τα G2080/G2080Ti (Black/Chrome) water blocks, €11,90/ £10.50 για τις βαλβίδες (Black/Chrome) και €4,90/£4.50 για τα Pass Through Fittings (Black/Chrome). Η εγγύηση είναι 2 χρόνια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.