Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα microATX μητρική από την Biostar

    .
    Η μητρική είναι η H81MDC-LSP και θα κοστολογείται μόλις προς $49 δολάρια. Σε αυτή την τιμή ο αγοραστής παίρνει μια microATX μητρική με υποστήριξη για την πλειοψηφία των 4ης γενιάς Intel επεξεργαστών, με TDP έως 95W, δύο SATA III υποδοχές και δύο SATA II, δύο USB 3.0, και τέσσερις USB 2.0. Η μητρική διαθέτει Gigabit LAN υποδοχή βασισμένη στο Realtek RTL8111G, ενισχυμένη με Super LAN Surge Protection, καθώς και οκτακάναλο ήχο, πάλι της Realtek(ALC892). Δύο DIMMs για DDR3 μνήμη με ταχύτητα έως και 1600MHz, αρκούν για να στήσει κάποιος ένα σύστημα με μέγιστη ποσότητα μνήμης τα 16GB. Η μητρική διαθέτει DVI και HDMI εξόδους για σύνδεση με οθόνη, τρεις αναλογικές εξόδους ήχου και δύο PS/2, σειριακή πόρτα, αλλά και μια PCI Express 2.0 X16 και μια PCI Express 2.0 X1 για τοποθέτηση καρτών.

     

    Τέλος, η Biostar έχει εφοδιάσει την μητρική με X.D.C (eXtreme Durable Capacitors) για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο σταθερή τροφοδοσία του επεξεργαστή με ρεύμα, ενώ πέραν των τεχνολογιών της Intel όπως οι Rapid Start Technology και Intel Smart Connect Technology, η μητρική διαθέτει και κάποιες αποκλειστικές τεχνολογίες της Biostar όπως οι BullGuard, BIO-Remote2, Biostar MAGIX Multimedia Software Suite, Smart Speed LAN και Charger Booster.

     


    H81MDC LSP 2


    H81MDC LSP 3


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.