Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα Sapphire Nitro Radeon R7 360

    .
    Η νέα Nitro R7 360 βασίζεται στον πυρήνα Tobago Pro, ο οποίος λειτουργεί στα 1060MHz και διαθέτει 768 stream processors αρχιτεκτονικής GCN 1.1. Η μνήμη της κάρτας ανέρχεται στα 2GB, είναι τύπου GDDR5 και έχει συχνότητα λειτουργίας τα 1625MHz (6500MHz effective clockrate). Το data bus είναι εύρους128bit.

     

    sapphire r7360nitro 3

     

    Υποστηρίζει Windows 10 και όλα τα σύγχρονα low level APIs, δηλαδή DirectX 12, Vulkan και Mantle, καθώς και όλες τις γνωστές τεχνολογίες της AMD, όπως FreeSync, TrueAudio, Image quality enhancement, HD Media accelerator, APP acceleration, PowerTune, VSR (Virtual Super Resolution), Eyefinity, CrossFire, καθώς και FRTC (Frame Rate Target Control).

     

    Η κάρτα καταλαμβάνει δύο slots, αλλά είναι και ιδιαίτερα κοντή, με μήκος μόλις 17 εκατοστά, δίνοντας έτσι την δυνατότητα χρήσης της σε μικρών διαστάσεων κουτιά. Διαθέτει DVI, DisplayPort και HDMI, ενώ για την λειτουργία της απαιτεί τροφοδοσία 6pin PCIe.

     

    sapphire nitro R7 360 Pr

     

    Η νέα κάρτα αποστέλλεται ήδη στους μεταπωλητές της Sapphire, οπότε και θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο καταναλωτικό κοινό.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.