Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα Shadow Rock TF2 από την be quiet!

    Για αυτούς που δεν έχουν κουτί με διαστάσεις ικανές να φιλοξενήσει κάποια μεγάλη ψύκτρα, δεν επιθυμούν κάποια υδρόψυξη ή θα ήθελαν κάποια ψύκτρα που να στέλνει τον αέρα προς την μητρική, ψύχοντας παράλληλα και τα εξαρτήματα περιφερειακά του socket, η be quiet! έχει να τους προτείνει την νέα Shadow Rock TF2.

     

    Η νέα Shadow Rock TF2 αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της Shadow Rock που κυκλοφόρησε το 2012, έχοντας πολλές βελτιώσεις που την καθιστούν ικανή να ψύξει αποτελεσματικά επεξεργαστές με έως και 160W TDP. Για να επιτύχει τις επιδόσεις αυτές η be quiet! έχει εφοδιάσει την ψύκτρα με πέντε χάλκινα heat pipes των 6 χιλιοστών, ενώ τα αλουμινένια fins συνδέονται και με την βάση της ψύκτρας. Επιπλέον η σχεδίαση των fins είναι τέτοια ώστε η ροή του αέρα να διαχέεται και στα εξαρτήματα περιφερειακά του socket.

     

    Shador Rock TF 2.png

    594bad8e4ad09_ShadorRockTF21.jpg

     

    Την απαγωγή της θερμότητας από το αλουμινένιο σώμα της ψύκτρας, αναλαμβάνει ένας ανεμιστήρας των 135 χιλιοστών, τεχνολογίας rifle bearing, με ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες, ώστε να επιτυγχάνονται υψηλές επιδόσεις με μέγιστο επίπεδο θορύβου στα 24,4 dB και ρυθμό περιστροφής τις 1400 στροφές ανά λεπτό. Η σύνδεσή του με την μητρική γίνεται μέσω 4 pin PMW καλωδίου.

     

    Το ύψος της ψύκτρας δεν υπερβαίνει τα 112 χιλιοστά, με τις άλλες δύο διαστάσεις να είναι 137 x 165 χιλιοστά. Το βάρος της φτάνει τα 680 γραμμάρια. Είναι συμβατή με την πλειοψηφία των Intel και AMD sockets, ενώ καλύπτεται και με τρία χρόνια εγγύηση. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της είναι 60 ευρώ.

     

    Shador Rock TF 2 2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.