Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα Supermicro μητρική για multi GPU setups με τρεις κάρτες γραφικών

    .
    Η νέα μητρική είναι η C7Z170-OCE, βασίζεται στο Intel Z170 chipset και χάρη στην ενσωμάτωση του PLX8747 επιτρέπει τριπλό SLI ή τριπλό Crossfire. Οι τρεις PCI Express 3.0 x16 μπορούν να λειτουργήσουν σε 16x/0/16x ή 16x/8x/8x. Από εκεί και πέρα υποστηρίζεται M.2 (PCIe 3.0 x4) με έως 32Gb/sec bandwidth, ενώ χάρη στην χρήση του PLX8747, δεν απενεργοποιούνται υποδοχές πάνω στην μητρική αν τοποθετηθούν πάνω της μίας κάρτας γραφικών. Υποστηρίζονται έως και 64GB μνήμης DDR4, ενώ χαρακτηριστικά όπως τα "One Touch", BIOS recovery switch, SuperFlash και Diagnostic LED, προορίζονται στο να κάνουν ευκολότερη την ζωή αυτών που θέλουν να υπερχρονίσουν τους επεξεργαστές τους.

     

    C7Z170 OCE overview

     

    Υπάρχει πληθώρα συνδέσεων USB με τέσσερις από αυτές να είναι USB 3.0 και τρεις USB 3.1, εκ των οποίων η μία τουλάχιστον είναι Type C. Από εκεί και πέρα υπάρχει η επιλογή μίας επιπλέον USB 3.1 Type C ή δύο Type A USB 3.0, με κατάλληλο καλώδιο που συνδέεται εσωτερικά πάνω στην μητρική. Υποστηρίζονται τρεις οθόνες ταυτόχρονα με τις εξόδους εικόνας να περιλαμβάνουν DVI, DisplayPort 1.2 και HDMI 1.4. Για τον ήχο χρησιμοποιείται το Realtek ALC1150, ενώ υπάρχουν δύο Gigabit Ethernet θύρες που χρησιμοποιούν controllers της Intel, υποστηρίζοντας teaming, fail over και load balancing.

     

    C7Z170 OCE Top


    Z170 OCE IO

     

    Η μητρική θα είναι διαθέσιμη προς $300 στα τέλη του μήνα. Η τιμή είναι αποτέλεσμα και του κόστους του PLX8747, η τιμή του οποίου διπλασιάστηκε μόλις η Avago εξαγόρασε την PEX που το κατασκεύαζε. Παρόλα τα $300 η SuperMicro είναι αυτή τη στιγμή η οικονομικότερη μητρική της αγοράς με υποστήριξη για τρεις κάρτες γραφικών και επεξεργαστές Intel Skylake.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.