Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέες σειρές προϊόντων θα παρουσιάσει η Cryorig στην Computex

    .
    Στα προϊόντα που θα ανακοινωθούν περιλαμβάνονται η ψύκτρα C7, οι ψύκτρες M9i και M9a για Intel και AMD αντίστοιχα, έγχρωμα καλύμματα για τις R1 Universal και R1 Ultimate, την ψύκτρα Z1 Universal, αλλά και άλλα προϊόντα όπως και τις σειρές ψυκτρών CRYORIG A40, A40 Ultimate, A80 και η πρωτοποριακή σειρά τροφοδοτικών Pi. Θα ανακοινωθούν και τρεις θερμαγώγιμες πάστες CRYO-Paste, οι CP5, CP7 και CP15. Κάθε μία από αυτές θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

     

     

    CRYORIG  C7    1


    CRYORIG  C7    2

     

    Η C7 έχει σχεδιαστεί ώστε "να χωράει παντού και να ψύχει τα πάντα". Έχει ύψος μόλις 53 χιλιοστά , τέσσερα χάλκινα heatpipes των 6 χιλιοστών, PWM ανεμιστήρα των 92 χιλιοστών με εύρος στροφών από 600-2500RPM και τεχνολογία Quad Air Inlet. Υποστηρίζει όλα τα Intel115X και σύγχρονα AMD sockets.

     

     

    CRYORIG  M9      2


    CRYORIG  M9

     

    Οι ψύκτρες M9i και M9a, προορίζονται για χρήση σε περιορισμένου κόστους και με περιορισμένους εσωτερικούς χώρους συστήματα. Η ψύκτρα θα διαθέτει τρία επινικελωμένα χάλκινα heatpipes σχήματος U.

     

     

    CRYORIG  Z1      2


    CRYORIG  Z1

     

    Η ψήκτρα Z1 Universal θα στοχεύει στις υψηλές επιδόσεις και παράλληλα στην χρήση της με όσο το δυνατόν περισσότερες μνήμες του εμπορίου. Θα μπορεί να τοποθετηθεί σε Intel X99/X79 συστήματα χωρίς να εμποδίζει την τοποθέτηση μνημών ανεξαρτήτως ύψους από την μία μεριά του socket και μνημών έως 63 χιλιοστών ύψους από την άλλη μεριά του socket. Είναι η πρώτη ψύκτρα κυκλικού σχήματος της Cryorig που θα αξιοποιεί την δεύτερης γενιάς τεχνολογία Radial Jet Fin Acceleration.

     

     

    CRYORIG  CUSTOMOD

     

    Η σειρά καλυμμάτων CUSTOMOD για τις R1 Universal και R1 Ultimate θα περιλαμβάνει καλύμματα σε
    έξι διαφορετικά χρώματα. Κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο, μαύρο και άσπρο.Κάθε CUSTOMOD πακέτο θα περιλαμβάνει δύο καλύμματα.

     

    Στην δημοσιότητα δόθηκε και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων από τα τεστς μιας A40 "Hybrid Prototype" σε Intel πλατφόρμα X79. Η A40 συγκρίνεται με μια τυπική AIO ψύξη και επιδεικνύεται το πόσο καλύτερη είναι η Hybrid σχεδίαση της A40 για τα εξαρτήματα που βρίσκονται περιφερειακά του socket.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.