Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέες GPUs για φορητούς υπολογιστές από την NVidia

    Η Nvidia πρόσθεσε τρεις νέες GPUs για φορητούς υπολογιστές αυτές τις μέρες στους καταλόγους της. Πρόκειται για χαμηλών επιδόσεων λύσεις οι οποίες φέρουν το χαρακτηριστικό MX στις ονομασίες τους.

     

    Οι νέες GPUs της σειράς GeForce 900MX, είναι οι GeForce 940MX, 930MX και 920MX. Και οι τρεις βασίζονται στο GM108 αρχιτεκτονικής Maxwell και έρχονται να μπερδέχουν ίσως ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές, δεδομένου ότι η Nvidia κυκλοφορεί πολλά μοντέλα, με παρόμοιες ονομασίες, αλλά διαφορετικούς πυρήνες και μνήμες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το videocardz, υπάρχουν τουλάχιστον 12 διαφορετικές υλοποιήσεις που βασίζονται στις ίδιες GPUs και εφόσον κάποιος σκοπεύει να αγοράσει κάποιον φορητό που χρησιμοποιεί κάποια από αυτές τις υλοποιήσεις, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός ώστε να διαπιστώσει πριν την αγορά του, τι ακριβώς αγοράζει.

     

    geforce-940mx-front-0.jpg

     

    geforce-930mx-front.jpg

     

    geforce-920mx-front.jpg

     

    Nvidia 900M_X series specs.jpg

     

    Πάντως και εδώ, όπως και στο desktop, μετρήσεις από το site Notebookcheck επιβεβαιώνουν τον κανόνα που θέλει τις υλοποιήσεις που χρησιμοποιούν GDDR5 Να είναι προτιμότερες έναντι αυτών που χρησιμοποιούν DDR3.

     

    GeForce-900MX-performance.png

     

    GeForce-940MX-GPUZ-e1457635694211.gif

     

    Πηγή: NVIDIA quietly launches GeForce 940MX, 930MX and 920MX


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.