Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέες microSDXC των 256GB από την Western Digital

    Η Western Digital, στην οποία πλέον ανήκει η Sandisk, ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα δύο νέων καρτών μνήμης, τύπου microSDXC, χωρητικότητας 256GB. Οι νέες κάρτες μνήμης είναι σχεδιασμένες για χρήση σε φορητές συσκευές, προσφέροντας εκτός από μεγάλη χωρητικότητα και υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.

     

    Οι νέες κάρτες μνήμης είναι οι SanDisk Extreme microSDXC και SanDisk Ultra microSDXC Premium Edition. Και οι δύο κάρτες χρησιμοποιούν UHSI interface υποστηρίζοντας ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που φτάνουν τα 100MB/sec. Οι επιδόσεις βέβαια εξαρτώνται και από τον αναγνώστη καρτών μνήμης. Ειδικότερα η SanDisk Extreme microSDXC  επιτυγχάνει επιδόσεις της τάξης των 100MB/sec σε ανάγνωση και 90MB/sec σε εγγραφή, με την ελάχιστη ταχύτητα να είναι τα 30MB/sec. Η SanDisk Ultra microSDXC Premium Edition από την άλλη προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής της τάξης των 95MB/sec με ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής τα 10MB/sec. Όπως και με άλλες αντίστοιχες κάρτες, οι νέες κάρτες της Western Digital είναι waterproof, temperature-proof, shock proof και X-ray proof.

     

    sandisk-micro-sdxc-cards.jpg

     

    Όσον αφορά τιμές και διαθεσιμότητα, η SanDisk Extreme microSDXC θα έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $199,99 και αναμένεται να είναι διαθέσιμη το τέταρτο τρίμηνο του έτους, ενώ η SanDisk Ultra microSDXC Premium Edition θα έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $149,99 και θα είναι διαθέσιμη από αυτό τον Αύγουστο. Οι νέες κάρτες αναμένεται να έχουν ως κύριο ανταγωνιστή τους τις κάρτες EVO Plus της Samsung.

     

    Πηγή: Western Digital Rolls Out 256 GB SanDisk microSDXC Memory Cards


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.