Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο Mecha-Membrane πληκτρολόγιο από τη Razer

    Η Razer ανακοίνωσε τη νέα σειρά gaming πληκτρολογίων Ornata, η οποία διαθέτει την  τεχνολογία Mecha-Membrane της εταιρίας η οποία είναι σχεδιασμένη για να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των πληκτρολογίων με μεμβράνη με τα χαρακτηριστικά των μηχανικών πληκτρολογίων.

    razer-ornata-chroma-15_result.jpg

    Παραδοσιακά, οι χρήστες των πληκτρολογίων με μεμβράνη είναι πιο άνετα στην πληκτρολόγησε ενώ οι χρήστες των αντίστοιχων μηχανικών τα προτιμούν για την γρήγορη απόκριση αλλά και την χαρακτηριστική αίσθηση του πατήματος. Το Razer Mecha-Membrane είναι ένα υβριδικό πληκτρολόγιο που συνδυάζει την άνετη και αποδοτική πληκτρολόγηση, με μία αίσθηση στα πλήκτρα που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο πληκτρολόγιο στην αγορά.

    r_600x450 (1).jpgr_600x450.jpg

    "Το Razer Mecha-Membrane είναι το αποτέλεσμα των ετών έρευνας και ανάπτυξης που έχουμε αφιερώσει με σκοπό να κατασκευάσουμε τα καλύτερα πληκτρολόγια ειδικά για τους gamers", δήλωσε ο Min-Liang Tan, συνιδρυτής της Razer και CEO.  "Όταν ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε τους δικούς μας Razer Mechanical Switches στα προϊόντα μας, είμασταν ενθουσιασμένοι αφού αρχίσαμε να μαθαίνουμε από πραγματικά σενάρια χρήσης και να εφαρμόζουμε αυτή τη γνώση για να τελειοποιήσουμε άλλες τεχνολογίες. Το  Razer Ornata είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για το πως οι μηχανικοί μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις των πελατών μας ώστε να παρουσιάσουν μία απίστευτη καινοτομία για τους gamers και στη συγκεκριμένη περίπτωση μια λύση που ενοποιεί δύο τελείως διαφορετικές τεχνολογίες στον τομέα των πληκτρολογίων σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία". 

     

    ornata-switches.jpg

     

    Το Razer Ornata Chroma διαθέτει πλήκτρα με ξεχωριστό Razer Chroma φωτισμό, ο οποίος μπορεί να συγχρονιστεί σε διαφορετικές συσκευές. Οι gamers μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από 16.8 εκατομμύρια χρώματα και μία πληθώρα φωτιστικών εφέ. Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται μέσω του λογισμικού Razer Synapse και ο χρήστης μπορεί να τις μοιραστεί με εκατομμύρια άλλους χρήστες μέσω από το Razer Chroma Workshop. Υπάρχουν ενσωματωμένα προφίλ σε παιχνίδια όπως το "Overwatch," το "Call of Duty: Black Ops III," το  "Blade and Soul" και πολλά άλλα. 

     

    bfcfd0b148802106488fee1bcafd17bf-razer-ornata-tech-specs.png

     

    Με το Razer Ornata Chroma συμπεριλαμβάνεται και μία αποσπώμενη βάση για τις παλάμες η οποία συγκρατείται με μαγνήτες και αφαιρείται εύκολα όταν δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Υπάρχει επίσης μία ακόμα έκδοση του  Razer Ornata με  πράσινο οπίσθιο φωτισμό, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα φωτιστικά εφέ που ρυθμίζονται μέσω του  Razer Synapse. 

     

    razer-ornata-chroma-gallery-14.jpg

     

    Το Ornata Chroma θα έχει τιμή 109.90€ ενώ το Ornata 89.90€ και θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.