Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέοι ανεμιστήρες F Silent από την Arctic

    .
    Οι νέοι ανεμιστήρες αποτελούν την νέα σειρά F Silent της εταιρίας. Για να επιτύχουν την αυξημένη ροή και παράλληλα την αθόρυβη λειτουργία τους, χρησιμοποιούν έναν νέο μηχανισμό ο οποίος σχεδιάστηκε στην Γερμανία, σε συνδυασμό με χρήση computational fluidic dynamics, νέου κράματος υλικών στο εσωτερικό του μηχανισμού, καθώς και νέου λιπαντικού. Οι αλλαγές αυτές αυξάνουν την αντοχή στο χρόνο του ανεμιστήρα, μειώνοντας παράλληλα τον θόρυβο, σύμφωνα πάντα με την Arctic.

     

    F12 Silent


    F12 Silent mechanism


    F12 Silent performance

     

    Η Arctic θα διαθέσει τρία μοντέλα F Silent, τα F8 Silent, F9 Silent και F12 Silent με διαμέτρους 8, 9 και 12 εκατοστά αντίστοιχα. Οι τιμές τους είναι 5,99 ευρώ, 6,29 ευρώ και 7,99 ευρώ αντίστοιχα. Αν και διατίθενται για πρώτη φορά στην αγορά, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε τους νέους αυτούς ανεμιστήρες. H Arctic τους χρησιμοποιεί στις Freezer i32 και A32 για τις οποίες σας γράψαμε πριν λίγες μέρες εδώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.