Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέοι σκληροί δίσκοι από την Seagate με χωρητικότητες 14TB

    Η Seagate ανακοίνωσε την προσθήκη νέων μοντέλων χωρητικότητας 14TB στις γνωστότερες σειρές σκληρών δίσκων της. Έτσι έχουμε τους νέους IronWolf 14TB και IronWolf Pro 14TB για χρήση σε NAS, τον νέο BarraCuda Pro 14TB για χρήση σε σταθερούς υπολογιστές, τον νέο SkyHawk 14TB για χρήση σε συστήματα παρακολούθησης και τον νέο Exos X14 για χρήση σε data centers.

     

    Οι IronWolf και IronWolf Pro, είναι σχεδιασμένοι ειδικά για χρήση σε NAS, διαθέτοντας προηγμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης ενέργειας, έλεγχο αποκατάστασης σφαλμάτων και αισθητήρες περιστροφικών κραδασμών οι οποίοι συμβάλλουν στη βελτίωση της απόδοσης, διατηρώντας παράλληλα σε υψηλά επίπεδα την αξιοπιστία του δίσκου. Τα μοντέλα της σειράς IronWolf Pro έρχονται με επιπλέον υποστήριξη ανάκτησης δεδομένων για τα πρώτα δύο χρόνια χρήσης τους.

     

    Η σειρά Barracuda είναι γνωστή σε όσους συνθέτουν υπολογιστές για χρήση στο σπίτι και το γραφείο. Ο BarraCuda Pro 14TB έρχεται να προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα, αλλά και ταχύτητες που φτάνουν έως κα τα 250MB/sec. Η cache του δίσκου φτάνει τα 256MB.

     

    Ο SkyHawk 14TB είναι σχεδιασμένος για 24/7 λειτουργία σε συστήματα παρακολούθησης, ικανός να αποθηκεύσει χιλιάδες ώρες βίντεο υψηλής ανάλυσης(HD), από έως και 64 κάμερες.

     

    Seagate 14TB models 1.jpg

     

    Ο Exos X14 προορίζεται για χρήση σε racks μεγάλων επιχειρήσεων, σε compact μορφή 3,5'' προσφέροντας εκτός από 40% επιπλέον χωρητικότητα έναντι του μοντέλου των 10TB και μικρότερο βάρος κατά 10%, μιας και χρησιμοποιεί τεχνολογία με ήλιο. Ενσωματώνει "always on" τεχνολογία κρυπτογράφησης η οποία ικανοποιεί τις προδιαγραφές FIPS 140-2, πιστοποίηση ασφάλειας επιπέδου 2, καθώς και συμμόρφωση με το πρότυπο ISO/EIC 15408. Η κρυπτογράφηση εκτελείται από τον δίσκο χωρίς επιπτώσεις στις επιδόσεις.

     

    Seagate 14TB Exos.jpg

     

    Τα νέα αυτά μοντέλα των 14TB είναι άμεσα διαθέσιμα. Τα μοντέλα IronWolf και το IronWolf Pro ξεκινούν από τα $529.99 και $599.99 αντίστοιχα. Το μοντέλο BarraCuda Pro 14TB κοστολογείται $579.99, το SkyHawk 14TB στα $509.99, ενώ το Exos X14 στα $614.99.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.