Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέοι RGB ανεμιστήρες κουτιού, Aer, από την NZXT

    Η NZXT ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα μιας νέας σειράς ανεμιστήρων κουτιού με RGB φωτισμό, με την νέα αυτή σειρά να ονομάζεται Aer. Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας και επιδόσεων, σύμφωνα με την NZXT, σειρά PMW ανεμιστήρων με RGB LED φωτισμό.

     

    Η νέα σειρά η οποία θα περιλαμβάνει μοντέλα των 120 και 140 χιλιοστών, διαθέτει fluid dynamic bearing για αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής, PMW υποστήριξη και την δυνατότητα δημιουργίας πλήθους οπτικών εφέ μέσω του λογισμικού CAM. Για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους όμως στον τομέα των εφέ μέσω του λογισμικού CAM, απαιτείται η σύνδεσή τους στον HUE+ controller της NZXT. Κάθε ανεμιστήρας διαθέτει 8 LEDs, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα daisy chaining των ανεμιστήρων, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στην δημιουργία εντυπωσιακών εφέ.

     

    NZXT Aer.jpg

     

    Οι νέοι ανεμιστήρες μπορούν να ρυθμιστούν να περιστρέφονται με ρυθμό από 500 έως και 1500 στροφές το λεπτό, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε αθόρυβη λειτουργία και υψηλές επιδόσεις στον τομέα της ψύξης.

     

    NZXT Aer specs.jpg

     

    Οι νέοι Aer θα είναι διαθέσιμοι στα τέλη Οκτωβρίου και θα μπορούν να αγοραστούν μόνοι τους, σε πακέτο των τριών ανεμιστήρων ή σε συνδυασμό με το HUE+. Οι Aer καλύπτονται με 6 χρόνια εγγύησης, ενώ οι προτεινόμενες τιμές λιανικής τους είναι οι εξής:

     

    Aer RGB120 & HUE+: 2 x Aer RGB120 with HUE+ Controller - € 84,90
    Aer RGB140 & HUE+: 2 x Aer RGB140 with HUE+ Controller - €94,50
    Aer RGB120 Triple Pack: 3 x Aer RGB120 - €79.90
    Aer RGB140 Triple Pack: 3 x Aer RGB140 - €89,90
    Aer RGB120 - €29, 90
    Aer RGB140 - €34,90

     

    NZXT Aer 3.jpg

     

    57d9beec18ece-NZXTAer1.jpg

     

    NZXT Aer 2.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.